WIJ ZIJN ROLIGHT,

Sfeermakers met visie en passie voor theatertechniek.  
Al meer dan 35 jaar gaan wij elke uitdaging aan rondom podium en evenementenverlichting, audio en video. 
Wij luisteren naar jouw behoeftes, wensen en visie en komen altijd met de optimale invulling hiervan. Bij Rolight delen wij graag onze kennis zodat wij iedere liefhebber kunnen bijstaan bij het vervullen van al hun wensen.  Ons assortiment bestaat uit high-end producten die zich in het topsegment bevinden van onze branche. Daarnaast ontwerpen en ontwikkelen wij innovatieve producten voor ons eigen merk Admiral dat ondertussen is uitgegroeid tot een bewezen internationaal merk. Via onze eigen projectenafdeling assisteren wij onze klanten bij de implementatie van licht, geluid en video. Deze projecten variëren van het DeLaMar theater in Amsterdam tot de Universiteit van Twente in Enschede.  

ROLIGHT VERKOOP

Rolight is gespecialiseerd in het leveren van technisch hoogwaardig apparatuur op het gebied van licht, geluid en video.
Hetgeen wat Rolight als groothandel distingeert is het zorgvuldig uitgekozen assortiment bestaande uit de beste merken verkrijgbaar op de markt. Dit gecombineerd met onze knowhow, bedreven adviseurs en bereidheid voor jou tot het uiterste te gaan zorgt ervoor dat elke wens en ieder doel haalbaar is bij Rolight. Onze interne servicedienst van Rolight kent onze producten van A tot Z. Hierdoor zorgen wij ervoor dat je altijd gegarandeerd bent van adequate hulp.  
 Met producten die hun sporen in de markt verdiend hebben óf juist zo uniek zijn dat jij je ermee kunt onderscheiden, zullen wij samen met jou het publiek blijven verbazen.

ROLIGHT PROJECTEN

Bij Rolight projecten wordt er vanaf het eerst moment meegedacht, geadviseerd en ondersteund. Jij hebt een visie en wij hebben de oplossingen. Rolight projecten heeft vaste installaties gerealiseerd in de meest uiteenlopende branches. Door de jaren heen heeft ons team ruime ervaring vergaard met de implementatie van licht, geluid en video.  
Wij adviseren, schrijven plannen, visualiseren en voeren uit. Alles wat wij doen is gericht op beleving.  
Jij, jouw klant of jouw publiek zal optimaal worden meegenomen in het gevoel dat jij over wilt dragen. Wanneer het nu gaat om een theatervoorstelling, of de verlichting van je restaurant; bij Rolight kennen wij de regels, de valkuilen en de trucs om het maximale uit je ruimte of evenement te halen. Ons projectenteam integreert complexe licht-, audio- en video-installaties tot één makkelijk te bedienen installatie.

Ontdek hier wat wij voor jou kunnen betekenen.

ADMIRAL STAGING

Admiral Staging is het eigen merk van Rolight. Vanuit de toenemende vraag naar innovatieve, praktische oplossingen in de entertainment industrie is Admiral Staging geboren. Admiral heeft de combinatie van basis producten voor de best mogelijk prijs aangevuld met unieke producten die zijn ontworpen met oog voor detail. Het merk is de afgelopen jaren ongekend populair geworden en is zo uitgegroeid van huismerk naar een speler op de internationale markt. Momenteel wordt ons merk in meer dan 30 landen wereldwijd verkocht.

Ontdek hier de producten van Admiral.

MEER INFORMATIE NODIG?

Wees welkom! Wij zullen je met raad en daad bijstaan. Graag informeren wij je om alle ins en outs van onze producten te leren kennen. Informatie verschaffen zien wij als één van onze taken. Op onze website zijn de producten voorzien van productinformatie, maar wil jij meer informatie ontvangen? Bel dan even en wij voorzien je graag van meer informatie!