Vragen?   053 - 4320 644

Rolight is een onderneming die meedenkt bij het invullen van jouw belichtingswensen

 

Wij hebben een passie voor professionele belichting en willen onze kennis graag met je delen.

 

Verlichting en beeldprojectie kan worden toegepast in zeer veel situaties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld pretparken, winkels, gebouwen, scholen, musea en theaters.

 

 

 

Rolight

Josink Kolkweg 18

7545 PR Enschede

 

Telefoon  053 432 06 44

Email      info@rolight.nl

 

 

 

 

 

 

 

Meatrack

Het Admiral Meatrack is het meest flexibele Meatrack in zijn soort. Het biedt u de mogelijkheid om zowel de onderlinge inhanghoogte tussen de armaturen als de Meatracklengte te variëren en aan te passen op elk gewenst moment. De lengte van het Meatrack is traploos instelbaar door gebruik te maken van vier kokerprofielen, de z.g. lengteprofielen. Naast de standaard lengtematen is elke andere tussenmaat ook mogelijk. Zo kan elk Meatrack eenvoudig worden aangepast aan uw eigen lengte.

 

De basis van elk Meatrack bestaat uit 2 stabiele zijwanden. Deze zijn voorzien van 90 montagegaten met een onderlinge afstand van 2 cm. Hieraan worden de gaffels naar eigen inzicht gemonteerd voor een optimale hoogteindeling van uw Meatrack. Het Meatrack wordt geleverd met 4 handgrepen. Deze kunnen op meerdere hoogtes worden gemonteerd. Hierdoor zijn de handgrepen optimaal instelbaar aan uw eigen lichaamslengte. Het Meatrack wordt standaard geleverd met 4 stevige zwenkwielen, gemonteerd aan de buitenzijde van het Meatrack. De wielen kunnen tevens naar binnen worden geplaatst. Hiervoor zijn optioneel extra lengtebuizen leverbaar.

 

Optioneel is er een kabelophangelement verkrijgbaar voor het 151 cm Meatrack. Hiermee kan het Meatrack worden aangepast tot een kabelrack of een combinatie van kabels en barren. Andere, optioneel verkrijgbare steunen, haken en plankdragers vergroten nogmaals de inzetbaarheid van dit Meatrack.