Vragen?   053 - 4320 644

Rolight is een onderneming die meedenkt bij het invullen van jouw belichtingswensen

 

Wij hebben een passie voor professionele belichting en willen onze kennis graag met je delen.

 

Verlichting en beeldprojectie kan worden toegepast in zeer veel situaties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld pretparken, winkels, gebouwen, scholen, musea en theaters.

 

 

 

Rolight

Josink Kolkweg 10

7545 PR Enschede

 

Telefoon  053 432 06 44

Email      info@rolight.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Admiral Meatrack

Het Admiral Meatrack is het meest flexibele Meatrack in zijn soort. Het bied je de mogelijkheid om zowel de onderlinge inhanghoogte tussen de armaturen als de Meatrack lengte te variëren en aan te passen op elk gewenst moment. De lengte van het Meatrack is traploos instelbaar door gebruik te maken van vier kokerprofielen, de z.g. lengteprofielen. Naast de standaard lengtematen is elke andere tussenmaat ook mogelijk. Zo kan elk Meatrack eenvoudig worden aangepast aan de door jouw gewenste lengte.

 

De basis van elk Meatrack bestaat uit 2 stabiele zijwanden. Deze zijn voorzien van 90 montagegaten met een onderlinge afstand van 2 cm. Hieraan worden de gaffels naar eigen inzicht gemonteerd voor een optimale hoogte indeling van jouw Meatrack. Het Meatrack wordt geleverd met 4 handgrepen. Deze kunnen op meerdere hoogtes worden gemonteerd. Hierdoor zijn de handgrepen optimaal instelbaar aan jouw eigen lichaamslengte. Het Meatrack wordt standaard geleverd met 4 stevige zwenkwielen, gemonteerd aan de buitenzijde van het Meatrack. De wielen kunnen tevens naar binnen worden geplaatst. Hiervoor zijn optioneel extra lengtebuizen leverbaar.

 

Admiral Staging heeft een aantal varianten van de Meatracks, er zijn verschillende lengtes en hoogtes verkrijgbaar. Daarnaast zijn er kabelrekken, ballettorens en bakkenwagens leverbaar. Allen gebaseerd op de Meatracks!