prijs
merk
meerminder
soort
meerminder
voeding
meerminder
serie
meerminder

MDG vloernevel ICE FOG Q

  • MDG vloernevel ICE FOG Q

MDG nevelmachine

MDG mag met recht de beste machine in zijn soort genoemd worden. Nevel, haze of rook kunnen wij waarnemen, omdat kleine "druppeltjes" nevel door een machine worden gemaakt. Door gebruik te maken van een reukvrije natuurlijke vloeistof is het mogelijk om een zeer fijne nevel te produceren die zeer lang blijft hangen. Dit in tegenstelling tot glycol/ water, wat bij vrijwel alle andere nevelmachines wordt gebruikt. De neveldeeltjes zijn circa 1000 keer kleiner dan die van de gebruikelijke machines (0,5 tot 0,7 micron). Hierdoor blijft de nevel véél langer hangen en is er veel minder vloeistof nodig voor een beter neveleffect. Een effect dat er voor zorgt dat de hazer als "onzichtbaar" betiteld kan worden.

 

Geen verstopping

Door het ontbreken van een vloeistofpomp zijn de machines uitermate stil. Het APS (Automatic Purging System) zorgt ervoor dat de nevelmachine automatisch, voor en na het gebruik, wordt gereinigd. Het APS systeem van MDG voorkomt dat er vloeistof achterblijft in de leidingen waardoor mogelijke verstoppingen kunnen worden vermeden.

 

MDG vloernevel ICE fog Q

De ICE FOG serie maakt de, meest perfecte, vloernevel voor uw show op basis van een normale nevelmachine. MDG kent twee manieren om deze vloernevel op te wekken. Te weten: een lage - en hoge druk CO2 - tank.  De ICE fog Q werkt op lage druk CO2. In slechts luttele seconden voorziet u elke ruimte van de mooiste vloernevel. In het apparaat wordt de vloernevel "opgewekt" door een ingebouwde nevelmachine. Output hiervan wordt door de CO2 gekoeld en stroomt naar buiten. Daardoor blijft de koudere nevel laag over de vloer hangen. Beide typen gebruiken dus geen droogijs, waardoor deze machines in veel meer situaties inzetbaar zijn.


merk MDG
fabrikantcode IF-Q
EFNEMDJ20
  adviesprijs 10.701,25 excl BTW
      uw webshopprijs 9.631,13 excl BTW
 


technische specificaties

  • vloeistof verbruik: 0,09 L (per min. bij vollast)
  • met (afneembare) afstandsbediening timer en DMX-interface
  • reservoir capaciteit: 2.5 L
  • opwarmtijd (max): 8 min
  • vloeistoftype: MDG low Fog Fluid
  • afm. lxbxh: 78x 67x67 cm
  • ingebouwd in eigen flightcase
  • gewicht: 113 kg
PDF datasheet [PDF 0,59 MB]
PDF gebruiksaanwijzing [PDF 0,45 MB]
MDG vloernevel ICE FOG COMPACK l.dr
MDG vloernevel ICE FOG COMPACK l.dr adviesprijs
uw webshopprijs

9.254,81 excl BTW
8.329,33 excl BTW
MDG vloernevel ICE FOG COMPACK h.dr
MDG vloernevel ICE FOG COMPACK h.dr adviesprijs
uw webshopprijs

9.254,81 excl BTW
8.329,33 excl BTW
Look CRYO-FOG low fog low pressure
Look CRYO-FOG low fog low pressure adviesprijs
uw webshopprijs

10.701,25 excl BTW
4.248,87 excl BTW

Het toevoegen aan de winkelwagen is mislukt. Controleer of u een werkende internetverbinding heeft en probeer het opnieuw.