Top of the page

HOFtheater Raalte

maandag 3 februari 2020
Hef HOFtheater in Raalte vanaf het podium verlicht door LED moodspots
Unieke ronde theaterzaal: HOFtheater Raalte.
In het gezellige Raalte in het centrum van Salland is het HOFtheater Raalte gevestigd. 
Dit eigentijdste theater beschikt over een unieke ronde theaterzaal met 300 stoelen waar bezoekers op intieme wijze van voorstellingen kunt genieten. Het theater wordt weleens het Carré van het oosten genoemd, en dat is niet voor niets!

Ook het HOFtheater is gevallen voor de charme van Moodspots voor deze theaterzaal. Deze spots verenigen de vele voordelen van (LED energiezuinig, veel gebruiksmogelijkheden denk aan een betere lichtspreiding en een flexibeler inzet door individuele controle over spots) met de sfeer van gloeidraad. Deze LED armaturen hebben een perfecte dimming naar 0. De kleuren worden warmer tijdens het dimmen.
 
Logisch dat HOFtheater één van de vele theaters is die hebben gekozen voor de Moodspot als sfeervol en energiezuinig zaallicht. Bekijk onder dit bericht de foto’s van dit prachtige project.
Rolight heeft wederom bewezen dat LED zaallicht niet ten koste gaat van sfeer, maar alleen maar bijdraagt aan gebruiksgemak en duurzaamheid.
 
Ben je ook geïnteresseerd in de mogelijkheden voor zaalverlichting? Neem dan contact op met onze projectenafdeling voor een advies op maat!

Hef HOFtheater in Raalte vanaf het podium verlicht door LED moodspots  Hef HOFtheater in Raalte vanaf het podium kijkend naar rechts verlicht door LED moodspots