Top of the page

Christie lenscalculator vernieuwd!

dinsdag 2 juni 2020
Iemand die de Christie projector lenscalculator app gebruikt
Strak, modern en mobiel vriendelijk; de vernieuwde Christie projector lenscalculator. Christie’s projector lenscalculator, is een tool voor het selecteren van projectielenzen, op basis van uw unieke installatievereisten.
Deze tool helpt je bij het berekenen van de lens, de projectieafstand of je geprojecteerde beeld/beeldmaten.

Het meest gedownloade Christie product aller tijden heeft een upgrade gekregen en is klaar om te worden gebruikt op elk gewenste moment en elke plek. Om te beginnen kun je de zoek- en filteropties gebruiken om een specifiek projectormodel te vinden, of je hebt toegang tot een lijst met projectoren die voldoen aan jouw criteria op basis van productserie, helderheid, resolutie en/of verlichtingstype. Bekijk het resultaat en klik op “Selecteren” om een projector te kiezen voor je berekeningen.

Wat is er nieuw?
De tool is niet alleen opgefrist, maar is van de basis af aan, opnieuw ontworpen om nog meer voor je te doen. Wij sommen het even voor je op:
 
Mobiel vriendelijk
De tool is vanaf nu mobiel vriendelijk. Hierdoor ben je altijd klaar voor gebruik, waar en wanneer je wil.

Ultra Short Throw-lenzen
Vanaf nu is het mogelijk om voor bijna elke combinatie van UST-lensprojector afstand en schermafmeting berekenen en gedetailleerde simulaties bekijken.

Onthoud je favorieten
De projectoren die het meest gebruikt worden kunnen worden als favoriet onthouden zodra je deze een ster geeft. Zo kun je de projectoren die je het meest gebruikt snel en makkelijk terugvinden.

Exporteer je resultaten
Het printen van de resultaten is verleden tijd. Deel de berekeningsresultaten door deze te exporteren als PDF of mail deze naar jezelf of anderen.

Training
Word een expert in het berekenen van projectielenzen. Om ervoor te zorgen dat jij de tool zo snel mogelijk onder controle hebt heeft Christie een video tutorial online gezet zodat jij in een mum van tijd een expert bent.
 
Wil jij meer weten over deze tool of ben je benieuwd naar de Christie lenzen en projectoren? Neem dan contact met ons op!