Josink Kolkweg 10, 7545 PR, Enschede
Gratis entree
19-20 Oktober 2021, 10:00-17:00
Coronatoegangsbewijs
  • Op 19 en 20 oktober werken we met coronatoegangsbewijzen. Hiermee kun je bij binnenkomst aantonen dat je gevaccineerd bent, negatief op corona bent getest of al recent corona hebt gehad. Het aanmaken van een coronatoegangsbewijs is gratis en kan onder andere via de CoronaCheck-app. Deze is gratis te downloaden via de App Store (Apple) en Google Play Store .
  • Rolight gebruikt je coronatoegangsbewijs alleen om je toegang te verlenen tot de Christie inloopdagen en heeft geen inzage in je persoonlijke en/of medische gegevens.
  • Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de website van de Rijksoverheid . Meer informatie over het aanmaken van een coronatoegangsbewijs en de CoronaCheck-app vind je hier.
Overige maatregelen
  • We nemen aanvullende hygiënemaatregelen en er vinden extra schoonmaakrondes plaats.
  • Indien je voorafgaand aan het bezoek aan de Christie inloopdagen klachten ervaart die kunnen wijzen op corona (koorts, hoesten, keelpijn of overige verkoudheidsklachten), willen we je vragen om je komst te annuleren. We vinden het fijn als je ons dit laat weten via de mail, info@rolight.nl, of via de telefoon: 053 432 06 44.
Wees Welkom
Rolight zet 19 & 20 oktober de deur open, om jou meer te vertellen over Christie projectoren en aanverwante producten.
Bij de aankoop van een projector kan het aantal mogelijkheden nogal overweldigend zijn. Kun jij wel hulp gebruiken in de zoektocht naar de projector die het beste bij jouw toepassing past?
Tijdens de Christie inloopdagen zijn er ervaren Christie experts aanwezig die laten zien welke functies voor jou belangrijk zijn. Kom ook en bekijk de laatste innovaties op het gebied van projector technologie.
Demo
Laat je inspireren door de hands-on presentaties van de nieuwste innovaties van Christie. De ingenieurs van Christie hebben zichzelf overtroffen en de lat verhoogd op het gebied van laserprojectie.
Een prachtig voorbeeld van de technische expertise is de Christie Griffyn 4K32-RGB pure laser projector. Compact, krachtig en stil, perfect voor grote evenementen. Of de Christie Inspire serie, een familie van betrouwbare, camera-gebaseerde projectoren die zich perfect lenen voor bijvoorbeeld collegezalen of vergaderruimtes.
En dit is slechts een voorbeeld van twee van de pareltjes die tijdens de inloopdagen zullen worden gedemonstreerd.
Laat je informeren
Heb je vragen over resolutie, contrastratio’s of lumenoutput? Een team van ervaren Christie experts is deze dagen aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden. Dus voel je welkom, kom langs en laat je informeren.

Laat weten dat je komt!

en schrijf je nu in

inschrijven