Paginabegin

Nieuwe eigenaren betreden het podium

dinsdag 7 maart 2023
Nieuwe eigenaren betreden het podium

Ellen Dijk en Robin Eijlders nemen Rolight over van Rob Evers. Robin is het aanspreekpunt voor Rolight en Ellen voor Admiral Staging.

Ellen Dijk

Ellen vertelt: “Vanaf het eerste gesprek had ik een klik met Rob en Robin. Al snel pakte ik veel verschillende taken op binnen Rolight. Samen met Robin zat ik al een tijdje in het management team van Rolight. Nadat Rob aangaf ooit een keer met pensioen te willen gaan, hebben Robin en ik deze kans samen aangepakt.”


Mijn toekomstvisie:

“In de toekomst hoop ik dat we Admiral Staging nog meer kunnen laten groeien. Ik draag dan ook graag de Admiral pet en heb veel plannen om de bekendheid te vergroten.”

“Met Twentse nuchterheid A-merken verkopen, dat is onze missie bij Rolight. Op het moment hebben we al veel mooie merken in ons assortiment en we hopen in de toekomst nog meer mooie merken hieraan toe te voegen. Daarnaast delen we graag onze kennis”


Robin Eijlders

“Ik ben op jonge leeftijd in de wereld van licht en geluid gerold. Sindsdien heb ik daar mijn passie gevonden en kan ik het niet meer loslaten. Zelf kom ik dus uit het veld. In de bijna 7 jaar dat ik bij Rolight werk heb ik de positie bereikt waarin ik mij nu bevind: mede-eigenaar. Dit is niet van de één op de andere dag gegaan, maar ik ben hier stap voor stap naar toe gegroeid. Eigenlijk ben ik drie jaar geleden al begonnen met de werkzaamheden die horen bij een eigen onderneming. Naast deze mooie titel verandert er dus niet veel voor mij. Ik voel me nog steeds dezelfde Robin.”
“Toen Rob vroeg: “Waarom gaan jullie het niet met z’n tweeën doen?” Vond ik dat direct een goed idee. Ellen en ik vullen elkaar perfect aan en halen daardoor het beste bij elkaar naar boven. We kennen elkaar goed en weten wat we aan elkaar hebben.” 


Mijn toekomstvisie:

“Als we ergens voor kiezen, dan gaan we er ook vol voor. Wij hebben de kennis in huis en willen hiermee in de toekomst alle vragen op het gebied van theatertechniek beantwoorden. Daarnaast willen we nog meer cursussen en trainingen gaan aanbieden. Want ons motto is: Deel je kennis om onze wereld van theatertechniek nog mooier te maken.”


Rob Evers

Rob vertelt: “Ik ben erg blij hoe deze overname is verlopen. Het bedrijf blijft binnen de familie, zo voelt dat voor mij. Ellen en Robin vullen elkaar uitstekend aan. Ellen met haar pit en soms andere manier van denken. Robin met zijn commercie én technische kennis van producten. Waar vind je die combinatie?!”

“Samen hebben zij weer jaren de tijd om Rolight naar een nog hoger plan te tillen. De ambitie en enthousiasme spat er bij die twee vanaf. Voor mij is het mooi geweest. Ik kijk terug op 40 hele mooie jaren. Bedankt allemaal.”