Vragen?   053 - 4320 644

Rolight is een onderneming die meedenkt bij het invullen van jouw belichtingswensen

 

Wij hebben een passie voor professionele belichting en willen onze kennis graag met je delen.

 

Verlichting en beeldprojectie kan worden toegepast in zeer veel situaties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld pretparken, winkels, gebouwen, scholen, musea en theaters.

 

 

 

Rolight

Josink Kolkweg 18

7545 PR Enschede

 

Telefoon  053 432 06 44

Email      info@rolight.nl

 

Nog nooit was er zoveel keuze op de markt voor intelligent licht. Je kunt kiezen uit diverse lichtbronnen, merken, features en kwaliteitsniveaus. Er zijn spots, washlights, beams en pixels, en tegenwoordig zelfs hybride fixtures die meerdere functies met elkaar combineren. Duizelt het je al?

 

Maar ondanks die overvloed aan keuzes veranderen sommige dingen nooit. Als facilitair leverancier moet je dagelijks kunnen inspringen op de meest uiteenlopende toepassingen, de meest onverwachte vragen. En dus blijft er vraag naar echte werkpaarden. No-nonsense fixtures die doen wat ze beloven, en waarop je in elke situatie kunt terugvallen. Armaturen waarop je kunt bouwen!

 

 

Krachtige, veelzijdige spot-armaturen!

 

Verbazend compleet uitgevoerd,

 

tegen een verrassend scherpe prijs!
 

 

De XR reeks van PR Lighting vormen een zeer compleet pakket spotarmaturen voor de professionele markt. Van kleine tot reusachtige venues: er is een XR spot voor elke toepassing.


XR Spots bieden een zeer competitieve set features, op basis van de bewezen betrouwbaarheid en hoge output van Osram Sirius HTI lampen.

Neem nou de XR 330 Spot: vergelijkbaar in output met fixtures van 700W MSR, in een handzaam en licht armatuur. Maar pas bij gebruik geeft de XR-330 haar ware vermogen prijs. CMY-kleurmenging, een vast kleurenwiel met 13 posities, een vast én een roterend gobowiel, een prisma en een iris. Alles haarscherp te stellen met een zoombereik van 4 tot 42 graden. Een complete tool-kit voor belichters, in een behuizing van maar 22 kilogram.
 

En de XR-serie biedt meer! De XR 330 Framing biedt vrijwel dezelfde functies als de XR 330 Spot, maar het vaste gobowiel maakt plaats voor een volledig shutter systeem. 4 individueel aan te sturen messen, in een module die ruim 180 graden gedraaid kan worden. Niet te missen voor theaterdoeleinden of als frontlicht. Dat mogen we rustig uniek noemen in dit segment.
 

Maar ook kleinere, of juist veel grotere, producties vinden spots van hun gading bij PR Lighting. Neem contact met ons op voor meer informatie, of vraag ons om een demo.