Vragen?   053 - 4320 644

Rolight is een onderneming die meedenkt bij het invullen van jouw belichtingswensen

Wij hebben een passie voor professionele belichting en willen onze kennis graag met je delen.

 

Verlichting en beeldprojectie kan worden toegepast in zeer veel situaties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld pretparken, winkels, gebouwen, scholen, musea en theaters.

 

 

 

 

Rolight

Josink Kolkweg 18

7545 PR Enschede

 

Telefoon  053 432 06 44

Email      info@rolight.nl

 

 

 
 

 

Video bij Rolight

Het gebruik van video in een voorstelling neemt meer en meer toe. Er zijn meerdere slimme manieren waarop een videobeeld gestuurd kan worden. Zo kunt u al videobeelden bedienen met uw eigen (DMX) lichtstuurtafel. Daarnaast zijn er zeer eenvoudige controllers tot uitgebreide opstellingen met meerdere mediaservers en meer dan 100 uitgangen beschikbaar.​ 

Bij Rolight bent u dus ook voor video aan het juiste adres. Van pixel-mapping en het instarten van video’s, vanuit de cue lijst, op uw lichttafel tot 360 graden projecties en zeer complexe video projecten.

 

Video, wat kan ik er mee?

Misschien heeft u al eens in onze videorubriek van de webshop gekeken, maar dacht u “Wat moet ik er nu eigenlijk mee? Ik gebruik mijn laptop of dvd-speler wel om die video in te starten.” Of wellicht heeft u op het youtube kanaal van coolux de fabuleuze referenties van coolux Pandora’s box bekeken en besloten dat die hardware misschien te hoog gegrepen is?

 

Tijd om te heroverwegen! Wij hebben ook tal van gunstig geprijsde methoden om (de eerste) stappen te maken in de wereld van video:

 

1) Pixel mapping

Voor sommige oplossingen kan pixel mapping een uitstekend alternatief op video projectie zijn. Middels meerdere RGB(W) LEDS kan een beeld weergegeven worden.

 

2) MA VPU software

Met de gratis MA VPU demo software kunnen al stappen in de videowereld gemaakt worden. Tot aan een SD resolutie kunt u met deze software al video projecteren.

 

3) Totaal geïntegreerd

Wist u dat er ook totaal geïntegreerde oplossingen zijn? Bijvoorbeeld de Philips Strand NEO, waarmee u naast een zeer complete lichttafel ook direct een player voor videobestanden in huis heeft. Het afspelen van video’s is hiermee direct geïntegreerd in uw lichtstuurtafel.

 

En door..

Zoals u ziet is video voor iedereen bereikbaar. Wat voor uw toepassing de beste oplossing is…? Onze technisch productspecialisten denken graag met u mee…

 

Pixelmapping met Chromateq vanaf € 210,34 (log in voor uw prijs)

 

Coolux Pandora’s Box software € 749,- (log in voor uw prijs)

 

MA VPU demo software (gratis)

 

 

Coolux youtubekanaal

Bekijk de fraaie youtube filmpjes

Coolux youtubekanaal

Chromateq producten

Bekijk de Chromateq producten in onze webshop

Chromateq producten

Video bij Rolight

De oplossingen die wij aanbieden

Video bij Rolight