Vragen?   053 - 4320 644

Rolight is een onderneming die meedenkt bij het invullen van jouw belichtingswensen

 

Wij hebben een passie voor professionele belichting en willen onze kennis graag met je delen.

 

Verlichting en beeldprojectie kan worden toegepast in zeer veel situaties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld pretparken, winkels, gebouwen, scholen, musea en theaters.

 

 

 

Rolight

Josink Kolkweg 10

7545 PR Enschede

 

Telefoon  053 432 06 44

Email      info@rolight.nl

 

VERTO

Laat uw hamer maar thuis…

De Verto truss is een nieuw revolutionair koppelsysteem van Prolyte, waardoor een trussverbinding sneller, stiller en veiliger gemaakt kan worden. De Verto truss brengt een geheel nieuw perspectief op truss montage.

 

Verto truss is gebaseerd op een nieuw principe, waarbij de truss elementen worden verbonden door een roterend koppeling systeem. Dit systeem heeft grote voordelen ten opzichte van bestaande systemen.

 

De naam Verto is afkomstig vanuit het Latijn, wat betekent: om te draaien. En dat is precies hoe deze koppeling werkt. Een simpele beweging van je pols zal de truss delen met elkaar verbinden. De Verto truss is uitermate geschikt wanneer een stille verbinding en snellere montage- tijden een rol spelen.

 

Deze truss heeft veel voordelen. Zo is het bouwen van een truss constructie bijna geruisloos. Het geteste geluidsniveau is ongeveer 55 dB, terwijl een conisch truss systeem een geluidsniveau van 80 dB genereert tijdens de montage. Bovendien vermindert het de montage- en demontagetijd aanzienlijk. Geteste montagetijden zijn tot 5 keer sneller dan die bij truss met conische koppelingssystemen en tot 10 keer sneller dan een geschroefde truss.

 

 

De voordelen op een rijtje:

  • Tool-less-systeem, geen gereedschap nodig voor de montage en demontage
  • Geen uitstekende delen zoals pennen en veren, dus ideaal voor het bevestigen van banners of gordijnen
  • Ongelooflijk snel aan- en afkoppelen, het verminderen van de opbouwtijd
  • Sterk en compact, gebaseerd op de H30V truss met vergelijkbaar vermogen