Vragen?   053 - 4320 644

Rolight is een onderneming die meedenkt bij het invullen van jouw belichtingswensen

Wij hebben een passie voor professionele belichting en willen onze kennis graag met je delen.

 

Verlichting en beeldprojectie kan worden toegepast in zeer veel situaties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld pretparken, winkels, gebouwen, scholen, musea en theaters.

 

 

 

 

Rolight

Josink Kolkweg 18

7545 PR Enschede

 

Telefoon  053 432 06 44

Email      info@rolight.nl

 

 

 

Wat is grandMA2 onPC?

De GrandMA2 onPC software bevat alle functies van de grandMA2 en biedt een laagdrempelige instapmogelijkheid in de wereld van MA. Je kan het pakket gebruiken als een volledige grandMA2 oplossing of als een slimme backup oplossing op de grandMA2 consoles. En dat op je eigen PC of laptop. Nou is het in sommige gevallen niet handig of veilig om je eigen PC of laptop mee te nemen naar evenementen. Hiervoor hebben wij een oplossing.

 

 

MA Tour Pack combinatie

De MA Tour Pack is een kant en klare volledig geconfigureerde MA onpc oplossing. In deze combinatie geleverd met de MA onPC command wing.

 

De Tour Pack bestaat uit een All-in-One PC HP Compaq Elite 8300 inclusief monitorvoet. De PC wordt geleverd met een Windows licentie en met de grandMA2onPC en grandMA 3D virtualisatie software. De hardware is in een stevige flightcase gebouwd om uw apparaat veilig en makkelijk te vervoeren.

 

 

grandMA Command Wing

In combinatie met de gratis grandMA2 onPC software, is de Command Wing dé draagbare oplossing. Met dank aan de onPC Command Wing, is het nog nooit zo eenvoudig geweest om de grandMA2 onPC software te gebruiken. Met een simpele USB-verbinding tussen de Command Wing en de computer (waarop de grandMA2 onPC software staat), zijn alle in- en outputs, net als op die van een grandMA2 console, beschikbaar. Op deze 'compacte stuurtafel' heeft u snel alle functies van een volwaardige grandMA2 onder uw vingers.

DMX, Midi, Timecode en analoge remote: het is allemaal bij de hand op de Command Wing. Door zijn kleine formaat is deze tafel ideaal voor op reis. Hij is daarom prima inzetbaar voor shows en clubs, voor het programmeren in een theaterzaal, trainingsdoeleinden en voor pre-programmering. Hij kan zelfs eenvoudig mee als handbagage in een vliegtuig.
Het is de perfecte keuze voor iedere belichter om tegen zeer lage kosten, in de wereld van MA Lighting te stappen.