Vragen?   053 - 4320 644

Rolight is een onderneming die meedenkt bij het invullen van jouw belichtingswensen

 

Wij hebben een passie voor professionele belichting en willen onze kennis graag met je delen.

 

Verlichting en beeldprojectie kan worden toegepast in zeer veel situaties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld pretparken, winkels, gebouwen, scholen, musea en theaters.

 

 

 

Rolight

Josink Kolkweg 10

7545 PR Enschede

 

Telefoon  053 432 06 44

Email      info@rolight.nl

 

 

 

 

 

 

Admiral Teckel

Met de Teckel kan een transportwagen worden gerealiseerd die zeer geschikt is om truss te transporteren via een ramp en/of laadklep van een vrachtwagen. Met de Admiral Teckel bepaal je zelf hoe lang je truss transportwagen wordt.

De Teckel is een slimme onderbalk waaraan twee zwenkwielen zijn gekoppeld.

Het geheim van de Teckel

De Admiral Teckel is een bracket met (zwenk)wielen die aan een standaard lengtebuis kan worden gemonteerd. Door twee Teckels aan een buis te koppelen maak je je eigen trusswagen.

Het is mogelijk om extra wielen (Teckels) bij te plaatsen, zodat het nog makkelijker is om over een ramp te rijden. De Teckel 30 is geschikt om 2 rijen 30 truss te vervoeren. Daarnaast is er ook een Teckel voor 40 truss.

 

Werken met een ramp

Door aan de lengtebuizen meer dan twee wielbrackets te monteren is deze wagen uitermate geschikt om te gebruiken met een ramp en/of laadklep van een vrachtauto. Een aangebracht rubber voorkomt het ongewenst verschuiven van de truss op de Teckel.

 

 

Spanbanden

In de wielbrackets zijn uitsparingen aanwezig om een spanband vast te zetten. Zo blijven de spanbanden bij de wagen en raken deze niet zoek.

 

 

 

 

Teckel 30

Voor 30 truss

Teckel 30

Teckel 40

Voor 40 truss

Teckel 40

Admiral Staging

Bekijk ons volledige Admiral Staging assortiment

Admiral Staging