Vragen?   053 - 4320 644

Rolight is een onderneming die meedenkt bij het invullen van uw belichtingswensen

Wij hebben een passie voor professionele (theater) belichting en willen onze kennis graag met u delen.

 

Theaterverlichting en beeldprojectie kan worden toegepast in zeer veel situaties. Denk hierbij aan pretparken, winkels, gebouwbelichting, scholen, musea en theaters.

 

 

 

 

Rolight

Josink Kolkweg 18

7545 PR Enschede

 

Telefoon  053 432 06 44

Email      info@rolight.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  


 

Prolyte Group

Industriepark 9

9351 PA Leek

T: +31 594 85 15 15

E: salesnl@prolyte.com

W: www.prolyte.com


Prolyte

In een tijdspanne van bijna drie decennia is Prolyte Group uitgegroeid in een gerenommeerde fabrikant van aluminium trussen, 'staging' en gerelateerde oplossingen.

 

Met een productie basis in Leek, Nederland en Slatina, Roemenië, beschikt Prolyte over de flexibiliteit en de middelen om een goede prijs / kwaliteit verhouding te kunnen bieden. In aanvulling op de productielocaties zijn er nog vier Europese vestigingen; in Barnsley, Verenigd Koninkrijk, Leek, Nederland, Emsdetten, Duitsland en Slatina, Roemenië. Ook zijn er nog twee Aziatische kantoren; in Kuala Lumpur, Maleisië en Tokio, Japan.

 

De Prolyte Group heeft haar hoofdkantoor in Leek, waar het proces van ontwerp, engineering, productie en verkoop bij elkaar komen. Prolyte streeft naar innovatie. De hoogste prioriteit wordt gegeven aan veiligheid, onderwijs en het delen van kennis. Prolyte heeft duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan.

 

Naast de kwalitatief hoogwaardige truss systemen, heeft Prolyte haar portfolio uitgebreid met vier complementaire, maar onafhankelijke, merken; Prolyte Structures, Prolyte Systems, StageDex en Prolyft. Al deze producten zijn toepasbaar voor installaties, evenementen en producties.