Vragen?   053 - 4320 644

Rolight is een onderneming die meedenkt bij het invullen van jouw belichtingswensen

 

Wij hebben een passie voor professionele belichting en willen onze kennis graag met je delen.

 

Verlichting en beeldprojectie kan worden toegepast in zeer veel situaties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld pretparken, winkels, gebouwen, scholen, musea en theaters.

 

 

 

Rolight

Josink Kolkweg 18

7545 PR Enschede

 

Telefoon  053 432 06 44

Email      info@rolight.nl

Voor elke stemming het juiste licht

 

De Moodspot

De Moodspot is een Tunable White LED spot die, op elk gewenst moment, de sfeer in een ruimte kan veranderen. Met de moderne Moodspot led-armaturen behoud je de sfeer van traditionele halogeenverlichting. Door in kleurtemperatuur handmatig te variëren van neutraal wit (4000K) tot zeer warm wit (1400K), wordt de ervaring in een ruimte onmiddellijk veranderd. Door het licht automatisch warmer te laten worden bij het dimmen, blijft het warme gevoel van dimmende gloeidraden behouden. Deze eigenschappen maken de Moodspot bij uitstek geschikt voor situaties waarin het creëren van de juiste sfeer essentieel is.
moodspot

 

 

Tunable White

tunable white

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ieder tijdstip van de dag heeft zijn “eigen” wit licht. Deze “curve” kunnen we met de Moodspot maken. Met deze mogelijkheid kunnen we de stemming van je publiek en de sfeer in de zaal beïnvloeden.

Zo is het dus mogelijk om aan het eind van de dag toch het koude licht van de ochtend te hebben en zo iedereen “wakker” te houden. Maar ook voor aanvang van een voorstelling de juiste sfeer kunnen creëren die een voorstelling nodig heeft.

 

 

Kleurtemperaturen

Kleurtempratuur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De technologie van de Moodspot maakt het ook mogelijk om in te spelen op veranderende eisen in verlichting of ontwerp, zonder direct armaturen te vervangen. Daarnaast volgt de Moodspot de blackbody curve en dimt vloeiend tot 0%, waardoor dezelfde warme sfeer wordt ervaren als bij halogeenverlichting.

 

 

Verschijningsformen van de Moodspot

 

Inbouw

Track

Pendel

 

 

 

Anderen gingen jou voor