Vragen?   053 - 4320 644

Rolight is een onderneming die meedenkt bij het invullen van jouw belichtingswensen

 

Wij hebben een passie voor professionele belichting en willen onze kennis graag met je delen.

 

Verlichting en beeldprojectie kan worden toegepast in zeer veel situaties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld pretparken, winkels, gebouwen, scholen, musea en theaters.

 

 

 

Rolight

Josink Kolkweg 10

7545 PR Enschede

 

Telefoon  053 432 06 44

Email      info@rolight.nl

 

MDG Atmosphere: the finest Haze on Earth

 

Hazers zijn ideale machines om je verlichting nog beter uit te laten komen. Een hazer maakt gebruik van een speciale vloeistof die wordt omgezet in kleine "druppeltjes". Deze nevel (of druppeltjes) kunnen wij waarnemen in de vorm van een zeer fijne mist. Alhoewel deze mist niet tot nauwelijks zichtbaar is, zorgt het er wel voor dat je de verlichting beter ziet.

 

De MDG Atmosphere is het neusje van de zalm onder de hazer. Deze hazer maakt gebruik van een reukvrije, natuurlijke vloeistof. Door gebruik te maken van deze speciale vloeistof kan de hazer een zeer fijne nevel produceren, die zeer lang blijft hangen. Dit in tegenstelling tot de normale vloeistoffen (een mix van water en glycol), die in vrijwel alle andere nevelmachines wordt gebruikt. Deze normale vloeistof kan ook op je keel slaan, waardoor je last kan krijgen van je keel. Dit zal bij een MDG nooit gebeuren!

 

De neveldeeltjes geproduceerd door de MDG Atmosphere hazer zijn ongeveer 1000 keer kleiner dan die van andere machines (0,5 tot 0,7 micron). Dit heeft een aantal voordelen: de haze blijft véél langer hangen en is er minder vloeistof nodig voor een beter effect (in vergelijking met andere hazers).

 

De MDG Atmosphere is voorzien van een DMX aansluiting. Hierdoor kun je met een druk op de knop de hoge output van deze hazer gebruiken! De MDG Atmosphere ATMe brengt de output van je lichtshow naar een heel nieuw niveau!

 

MDG Atmosphere van boven

 

MDG AtmosphereMDG AtmosphereMDG AtmosphereMDG Atmosphere