Vragen?   053 - 4320 644

Rolight is een onderneming die meedenkt bij het invullen van jouw belichtingswensen

 

Wij hebben een passie voor professionele belichting en willen onze kennis graag met je delen.

 

Verlichting en beeldprojectie kan worden toegepast in zeer veel situaties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld pretparken, winkels, gebouwen, scholen, musea en theaters.

 

 

 

Rolight

Josink Kolkweg 18

7545 PR Enschede

 

Telefoon  053 432 06 44

Email      info@rolight.nl

MDG Atmosphere: the finest Haze on Earth

 

Hazers zijn ideale machines om het licht nog beter uit te laten komen. Wij kunnen haze waarnemen omdat kleine "druppeltjes" nevel door een machine worden gemaakt.

 

De MDG Atmosphere is het neusje van de zalm onder de hazers. Deze hazers maakt gebruik van een reukvrije, natuurlijke vloeistof. Door gebruik te maken van deze speciale vloeistof kan de hazer een zeer fijne nevel produceren, die zeer lang blijft hangen. Dit in tegenstelling tot de normale vloeistoffen (een mix van water en glycol), die in vrijwel alle andere nevelmachines wordt gebruikt.

 

De neveldeeltjes geproduceerd door de MDG Atmosphere hazer zijn circa 1000 keer kleiner dan die van gebruike machines (0,5 tot 0,7 micron). Dit kent een aantal voordelen: de haze blijft véél langer hangen en er is veel minder vloeistof nodig voor een beter effect (in vergelijking met andere hazers). Verder is de MDG Atmosphere voorzien een DMX aansluiting, waardoor je met een klik op de knop de hoge output van deze hazer kan gebruiken! Deze nevelmachine brengt de output van je verlichting naar een heel nieuw niveau.

 

 

MDG Atmosphere van boven

 

MDG AtmosphereMDG AtmosphereMDG AtmosphereMDG Atmosphere