Vragen?   053 - 4320 644

grandMA 3 tips

 

Met de opgedane kennis van de vorige MA-consoles levert deze alleskunner de best mogelijke gebruikerservaring ooit! Het systeem beschikt over een verfijnde gebruikersinterface en is ontworpen om praktische taken intuïtiever te maken.

 

Eenvoudiger te bedienen, veelzijdig toe te passen en razend innovatief. grandMA is klaar voor de toekomst met de nieuwe grandMA3, een noviteit die lichtsturing helemaal naar the next level brengt. Bekijk de onderstaande video's van MA Lighting voor de beste tips over de grandMA3.

 

 

#1 grandMA3| Introduction

 

 

 

 

 

#2 grandMA3| Booting & Dustcover

 

 

 

 

#3 grandMA3| Multitouch Screens

 

 

 

 

 

#4 grandMA3| Fixture Selection

 

 

 

 

 

#5 grandMA3| International Keyboard

 

 

 

#6 grandMA3| Playback Section

 

 

 

#7 grandMA3| GDTF & MVR

 

 
 

#8 grandMA3| 3D Concept & MVR

 

 
 

MDG Atmosphere: the finest Haze on Earth

 

Hazers zijn ideale machines om je verlichting nog beter uit te laten komen. Een hazer maakt gebruik van een speciale vloeistof die wordt omgezet in kleine "druppeltjes". Deze nevel (of druppeltjes) kunnen wij waarnemen in de vorm van een zeer fijne mist. Alhoewel deze mist niet tot nauwelijks zichtbaar is, zorgt het er wel voor dat je de verlichting beter ziet.

 

De MDG Atmosphere is het neusje van de zalm onder de hazer. Deze hazer maakt gebruik van een reukvrije, natuurlijke vloeistof. Door gebruik te maken van deze speciale vloeistof kan de hazer een zeer fijne nevel produceren, die zeer lang blijft hangen. Dit in tegenstelling tot de normale vloeistoffen (een mix van water en glycol), die in vrijwel alle andere nevelmachines wordt gebruikt. Deze normale vloeistof kan ook op je keel slaan, waardoor je last kan krijgen van je keel. Dit zal bij een MDG nooit gebeuren!

 

De neveldeeltjes geproduceerd door de MDG Atmosphere hazer zijn ongeveer 1000 keer kleiner dan die van andere machines (0,5 tot 0,7 micron). Dit heeft een aantal voordelen: de haze blijft véél langer hangen en is er minder vloeistof nodig voor een beter effect (in vergelijking met andere hazers).

 

De MDG Atmosphere is voorzien van een DMX aansluiting. Hierdoor kun je met een druk op de knop de hoge output van deze hazer gebruiken! De MDG Atmosphere ATMe brengt de output van je lichtshow naar een heel nieuw niveau!

 

MDG Atmosphere van boven

 

MDG AtmosphereMDG AtmosphereMDG AtmosphereMDG Atmosphere