Vragen?   053 - 4320 644

Rolight is een onderneming die meedenkt bij het invullen van jouw belichtingswensen

 

Wij hebben een passie voor professionele belichting en willen onze kennis graag met je delen.

 

Verlichting en beeldprojectie kan worden toegepast in zeer veel situaties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld pretparken, winkels, gebouwen, scholen, musea en theaters.

 

 

 

Rolight

Josink Kolkweg 18

7545 PR Enschede

 

Telefoon  053 432 06 44

Email      info@rolight.nl

 

MA Lighting heeft de MA VPU (Video Processing Unit) ontwikkeld als een krachtige reeks oplossingen voor het regelen en het manipuleren van video's, foto's en 3D-objecten in real time.


Video integratie is aan de order van de dag. Video wordt niet alleen gebruikt om in het decor af te spelen, maar ook om de lichtset mee te pixelmappen. Of het gaat om simpele video instarts of complexe mappings en warpings, de VPU is dè toevoeging aan het MA systeem om dit te bereiken. Alle video's, graphics en 3D-objecten kunnen worden gemanipuleerd vanaf elke grandMA2 console of onPC systeem.

Er zijn geen extra parameters nodig om een ​​MA VPU besturen. De hele operatie is gebaseerd op de zeer intuïtieve MA filosofie. Dus als je grandMA2 kent, dan ken je de MA VPU. Daarnaast is de VPU software te downloaden. De software heeft een teaser-modus ingebouwd, waarin je twee lagen gratis krijgt met beperkte resolutie, om de functionaliteit te testen op je Windows-computer.

 

Dankzij de kracht van de HAP codec kan de MA VPU alle video's in resoluties groter dan full-HD (tot 8k) weergeven. Horizontale en verticale SoftEdging evenals keystone-correctie helpen om video's te schalen op elk oppervlak. Daarnaast biedt de MA VPU een handige 3D keystone-functionaliteit en kan de gebruiker de inhoud naar een 3D-objecten passen, ongeacht de grootte en vorm.


De MA VPU kan geprogrammeerd worden via de grandMA2 console in blind en in preview-modus. Dit betekent dat de MA VPU de console in blind en preview-modus volgt, wat de programmering gemakkelijker maakt. Tevens heeft de VPU heeft een single-layer-Crossfade-modus waarmee de gebruiker alle inhoud op dezelfde laag met programmeerbare fade tijden kan programmeren.

Alle drie de versies van de MA VPU zijn geoptimaliseerd voor transport, duurzaamheid en on-the-road gebruik. Elke MA VPU wordt geleverd met een vooraf geïnstalleerde bibliotheek met meer dan 17 GB professionele content.

 

MA VPU PLUS MK2


1 x PowerCON In

1 x PowerCON out

3 x DVI

2 x XLR 3pin Sound (balanced)

2 x EtherCON

2 x USB

1 x eSATA

MA VPU BASIC MK2


1 x PowerCON In

1 x PowerCON out

3 x DVI

2 x XLR 3pin Sound (balanced)

2 x EtherCON

2 x USB

1 x eSATA

MA VPU LIGHT


1 x PowerCON In

1 x PowerCON out

2 x DVI

2 x XLR 3pin Sound (balanced)

2 x EtherCON

2 x USB

1 x eSATA