GrandMA3 onPC Release Competition

Voor studenten van alle MBO en HBO opleidingen Podiumtechniek

 


Rolight en MA Lighting presenteren met trots: grandMA3 onPC!
We willen de release van deze extreem krachtige en veelzijdige software graag samen met jullie vieren op CUE 2020 in Ahoy in Rotterdam. Daarom nodigen we alle studenten theater-, podium- en evenemententechniek uit om ons te verrassen, ons te verbazen en ons stijl achterover te laten slaan!

 

Op 13, 14 en 15 januari is Rolight prominent aanwezig op de CUE 2020 in Ahoy in Rotterdam. Dit is dan ook het moment om de grandMA3 software voor te stellen aan onze Nederlandse gebruikers. Hierbij willen we het aanstormend talent van de vele opleidingen Podiumtechniek die Nederland rijk is zeker niet vergeten. De toekomst is aan hen en we zijn benieuwd naar het talent. Daarom organiseert Rolight een grandMA3 onPC Release Competition!

 

De winnaar van de grandMA3 onPC Release Competition ontvangt een grandMA3 onPC 2-Port Node 2K voor zichzelf (ter beschikking gesteld door MA Lighting), maar ook één voor zijn of haar opleiding (ter beschikking gesteld door Rolight). Daarnaast maak je kans op grandMA3 merchandise of een MA Lighting training naar keuze bij Rolight.


 

 

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor deze vette prijzen? Laten zien hoe gemakkelijk, snel en intuïtief de grandMA3 software werkt!

 

Hoe?

 1. Download de grandMA3 onPC Software versie 1.0.0.3 HIER.
 2. Vraag je docent om de Release Competition Start Show, of download het bestand op: https://www.rolight.nl/grandMA3releasecompetition. Hier vind je ook het reglement van de competitie.
 3. Patch maximaal 100 fixtures uit de GDTF fixture library.
 4. Verdeel de fixtures in het 3D Window tot een tof lichtplan.
 5. Laat je creativiteit de vrije loop!
  1. Maak 5 mooie lichtstanden.
  2. Sla je showfile op met een duidelijke vermelding van je naam en school.
  3. e-mail je showfile naar training@rolight.nl.
 6. Kom op 15 januari om 15:00 uur naar de Rolight stand op CUE 2020 in Ahoy in Rotterdam (niet verplicht). Op deze dag wordt de winnaar bekend gemaakt en worden de prijzen uitgedeeld. Prijswinnaars die niet aanwezig kunnen zijn krijgen bericht via e-mail.

 

Bekijk hier het regelement

 

Deze competitie is helaas voorbij. Houd onze Facebookpagina goed in de gaten voor de volgende actie.

 

De winnaars zijn inmiddels op de hoogte gesteld.