Vragen?   053 - 4320 644

Rolight is een onderneming die meedenkt bij het invullen van jouw belichtingswensen

 

Wij hebben een passie voor professionele belichting en willen onze kennis graag met je delen.

 

Verlichting en beeldprojectie kan worden toegepast in zeer veel situaties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld pretparken, winkels, gebouwen, scholen, musea en theaters.

 

 

 

Rolight

Josink Kolkweg 18

7545 PR Enschede

 

Telefoon  053 432 06 44

Email      info@rolight.nl

 

Christie Projectoren

Het aanbieden van totaal pakketten wordt steeds belangrijker en video projectie wordt steeds vaker gebruikt in grote en kleine producties. Op het gebied van video oplossingen was Rolight met Coolux al langer bezig, en met de overname van Coolux door Christie is het projectie topmerk Christie toegevoegd aan ons assortiment.

 

Christie is van oudsher bekend in de wereld van projectie. In het oprichtingsjaar 1929 kwam de heer S.L. Christie met de eerste 35mm projector. Met de overname van Electrohome, bekend van de beeldbuis- projectoren, deed Christie zijn intrede in de groeiende markt van digitale projectie.

 

Als eerste licentie-afnemer van de Texas Instruments DLP Cinema technologie werd Christie als snel marktleider op het gebied van digitale bioscoopprojectie.

 

Award winning company

Inmiddels heeft Christie meerdere prijzen gewonnen, waaronder twee technical achievement Academy Awards.
 

Breed pakket

Het pakket van Christie bestaat tegenwoordig uit een brede lijn projectoren, van dagelijks (verhuur) gebruik tot de grootste projectoren voor stadions en buitenevenementen.

 

 

Het nieuwste en veel besproken product van Christie is de Boxer. Een technisch hoogstandje gemaakt met 4k video in gedachten. Een lichtopbrengst van 30.000 lumen, in een zeer hanteerbare machine. Voor wie echter wat kleiner wil instappen heeft Christie projectoren met een lichtopbrengst vanaf 4000 lumen.

 

U kunt bij Rolight terecht met al uw wensen en vragen over deze projectoren. Wij denken graag met u mee, op zoek naar de beste oplossing.