Vragen?   053 - 4320 644

Rolight is een onderneming die meedenkt bij het invullen van jouw belichtingswensen

 

Wij hebben een passie voor professionele belichting en willen onze kennis graag met je delen.

 

Verlichting en beeldprojectie kan worden toegepast in zeer veel situaties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld pretparken, winkels, gebouwen, scholen, musea en theaters.

 

 

 

Rolight

Josink Kolkweg 10

7545 PR Enschede

 

Telefoon  053 432 06 44

Email      info@rolight.nl

 

Rolight en Christie Digital voor Nationale Opera & Ballet.

 

 

Hoge verwachtingen zijn waargemaakt door het Nationale Opera & Balllet. Aus LICHT was een overweldigend succes tijdens het Holland Festival, met een prominente rol voor Christie Pandora’s box. Live video vanuit 4 helikopters werden op creatieve manier vervlochten in de voorstelling in de Gashouder.

 

Voor de driedaagse marathonvoorstelling was het van groot belang dat alles op het gebied van videoprojectie perfect verliep. Daarom is er gekozen voor de Pandoras Box mediaservers en de Christie Terra controllers van Christie. Deze bekroonde mediaservers geven live video een andere dimensie, terwijl Terra zorgdraagt voor stabiele video distributie over een 10G netwerk zonder latency.


En dit bleef niet onopgemerkt. In de landen Engeland, Duitsland, Spanje, Nederland en België kwamen lovende berichten in de publiciteit over de video integratie door middel van Pandoras Box. Rolight, trotse partner en leverancier van Christie heeft meegewerkt aan de optimale beleving van video en projectie van deze prachtige show!


Wil jij meer weten over de producten van Christie Digital?
Neem dan contact met ons op! 053 - 432 06 44