prijs
merk
meerminder
resolutie
meerminder
ANSI Lumen
meerminder
technologie
meerminder
wisselbare lens
meerminder
road ready
meerminder
meerdere lampen
meerminder
ingang
meerminder
laser phosphor
meerminder
productkleur
meerminder

Christie Mirage SST

 • Christie Mirage SST

Mirage SST 35,000 lumens 4K, RGB laser projector.

De Christie® Mirage SST is speciaal ontworpen voor complexe, hoogwaardige toepassingen zoals bij theaters en attractieparken en combineert ongeëvenaarde systeemontwerpflexibiliteit met ongelooflijke beeldkwaliteit voor het creëren van de volgende generatie entertainmentervaringen.

 

Ontwerp- en installatievrijheid

Met zijn innovatieve vezelgekoppelde, ultracompacte en lichtgewicht projectiekop biedt de Mirage SST verschillende ontwerp- en installatievoordelen. Dankzij de kleine vormfactor kan deze onafhankelijk of als onderdeel van een array met meerdere projectoren worden geïnstalleerd in krappe, uitdagende omgevingen. Met de externe lichtbron kan de koelapparatuur ook uit de buurt van de projectorkop worden geplaatst waar geluid geen invloed heeft op het plezier van het publiek van de show.

 

Ongekende hoge framesnelheidprestaties

Met Christie TruLife ™ -elektronica levert de Mirage SST hoge framesnelheden van 120 fps bij 4K-resolutie. Voor klanten die nog hogere framesnelheden willen, kan een optionele licentie worden gekocht die 480 fps bij 2K resolutieprestaties mogelijk maakt. Hoge beeldsnelheden dompelen het publiek onder in vloeiende, zeer gedetailleerde, ultra-realistische video door bewegingsonscherpte en stroboscoopeffecten in snel bewegende beelden te verwijderen.

 

Diepe, verzadigde kleuren

Reproductie van een uitgebreid kleurengamma dat het volledige Rec benadert. 2020 kleurruimte, de Mirage SST produceert diepe, zeer verzadigde kleuren. Content-makers hebben nu toegang tot een geheel nieuw palet om uit te kiezen, terwijl het publiek profiteert van verbluffende, levensechte beelden.


merk Christie
productnummer PRCHBM033
fabrikantcode 168-001102-01
    Prijs op aanvraag
 


technische specificaties

 • 35.000 ANSI lumen
 • 4K resolutie (4096 x2160)
 • Vezel gekoppelde, ultracompacte en lichtgewicht projectiekop - Ongeëvenaarde systeemontwerpvrijheid en installatieflexibiliteit
 •  Christie TruLife-elektronica - krachtige verwerking die video met een hoge framesnelheid van 120 fps bij 4K levert voor gedetailleerde beelden en 3D-verwerking
 • Uitgebreid kleurengamma - Benadert volledig Rec. 2020-kleurruimte voor diepe, rijke en verzadigde kleuren
 • Hoog contrast - Behaalt 5.000: 1 aan / uit-contrast met lens met hoog contrast voor verbazingwekkende diepte van details
 • Duurzame, stille1, betrouwbare lichtbron - 30.000 uur vrijwel onderhoudsvrije werking tot 80% helderheid
 • Omnidirectioneel - Kan in elke richting worden geïnstalleerd voor meer flexibiliteit bij de installatie
 • Christie Twist - Ingebouwde software voor het vervormen en mengen van afbeeldingen
 • Compatibel met de geautomatiseerde camera-gebaseerde uitlijningssoftware van Christie Mystique
 • Ondersteunt Christie Guardian - Onzichtbare, altijd automatische blended-beeldcorrectie, zelfs wanneer inhoud wordt afgespeeld
 • Lenscompatibiliteit - Compatibel met alle Christie 4K-lenzen2 voor extra kostenbesparingen 
 • Terra SDV oE-ingangskaart voor directe koppeling van maximaal 4K AV-inhoud en bediening via 10G Ethernet voor zeer flexibele, schaalbare en efficiënte AV-systeemintegratie.
PDF datasheet [PDF 0,31 MB]
Christie Mirage HD25
Christie Mirage HD25 Prijs op aanvraag
Christie Mirage WU14K-M
Christie Mirage WU14K-M Prijs op aanvraag

Het toevoegen aan de winkelwagen is mislukt. Controleer of u een werkende internetverbinding heeft en probeer het opnieuw.