prijs
merk
meerminder
resolutie
meerminder
ANSI Lumen
meerminder
technologie
meerminder
wisselbare lens
meerminder
road ready
meerminder
meerdere lampen
meerminder
input
meerminder
laser phosphor
meerminder

Christie HD14K-J Roadster CT zonder lens HD

  • Christie HD14K-J Roadster CT zonder lens HD

Christie projectoren

Christie biedt een breed scala aan van zowel LCD als DLP projectoren. En Christie heeft ook een breed scala aan laser fosfor projectoren. Voor elke locatie, van vergaderruimte tot aan grote live evenementen, is er een passende oplossing. De projectoren van Christie bieden hoge prestaties op het gebied van helderheid, beeldkwaliteit, veelzijdigheid en gebruiksgemak. Ze worden dan ook wereldwijd gebruikt door diverse toonaangevende evenementen, congressen en productpresentaties.

J serie

De ideale projectoren voor de wat grotere lokalen en zalen. Voordelen van Xenon verlichting, voor een grote kleur nauwkeurigheid en stabiliteit, worden namelijk gekoppeld  aan flexibiliteit en grote beeldprestaties. Dit alles in het kleinste chassis in zijn klasse. Een model uit de J serie kunt u samenstellen naar uw eigen wensen en behoeften. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw bestaande inventaris CT lenzen te gebruiken. 

Vindt de juiste lens voor uw productie met de lens calculator hieronder

 

 

 

 

 

Heeft u over de lens keuze nog vragen? Wij assisteren u graag! 


merk Christie
fabrikantcode 132-011215-01
PRCHBJ029
  Prijs op aanvraag
 


Het toevoegen aan de winkelwagen is mislukt. Controleer of u een werkende internetverbinding heeft en probeer het opnieuw.