prijs
merk
meerminder
soort
meerminder
aantal uitgangen
meerminder
opslag
meerminder

Pandoras Box Upgrade ManagerV6 to License V8

Nieuw
  • Pandoras Box Upgrade ManagerV6 to License V8

Pandoras Box

Het bekroonde Pandoras Box systeem is een krachtige mediaserver, die live video een hele andere dimensie geeft. Het bewerken van beeld, het integreren van live-inputs, het uitsturen en manipuleren van meerdere video-lagen tegelijk, en dat alles in een zeer hoge resolutie tot wel 4K. Projecties zijn schaalbaar in iedere gewenste vorm en formaat, in zowel 2D als 3D. Dit zijn slechts enkele toepassingen die allemaal samengevoegd zijn in het Pandoras Box systeem van Christie. 

 

Pandoras Box Manager

Het Pandoras Box Manager systeem herdefinieert real-time editing en playback control. Deze software maakt synchronisatie en de bediening van alle Pandoras Box media playback apparaten via het netwerk mogelijk. De ingebouwde sequenties zijn voorzien van cue- en-keyframe gebaseerde tijdlijn interfaces om Pandoras Box Servers en Players aan te kunnen sturen, en om te kunnen communiceren met verschillende externe controllers via TCP / IP, Serieel RS-232/422, SMPTE, DMX, Art-Net analoge en digitale industriële sensoren.


Pandoras Box Manager fungeert als een remote file manager, het synchroniseert alle aangesloten client-systemen met grote nauwkeurigheid. Alle Pandoras Box systemen delen een unieke gebruikersinterface die een snelle configuratie en programmering mogelijk maakt. De interface is contextgevoelig en geoptimaliseerd voor live-toepassingen. Het systeem staat open voor multiple input protocollen en biedt een eenvoudige en directe toegang tot alle controllers.


merk Christie
productnummer VICUM68
fabrikantcode 157-226101-01
     
      uw prijs 500,00 excl BTW
 


technische specificaties

  • Upgrade Manager V6 naar License V8


Het toevoegen aan de winkelwagen is mislukt. Controleer of u een werkende internetverbinding heeft en probeer het opnieuw.