prijs
merk
meerminder
soort
meerminder
aantal uitgangen
meerminder
opslag
meerminder

Pandoras Box Server Hardware R5 - PK2

Nieuw
  • Pandoras Box Server Hardware R5 - PK2

Pandoras Box Server Hardware R5 - PK2

Het bekroonde Pandoras Box systeem is een krachtige mediaserver, die live video een hele andere dimensie geeft. Het bewerken van beeld, het integreren van live-inputs, het uitsturen en manipuleren van meerdere video-lagen tegelijk, en dat alles in een zeer hoge resolutie tot wel 4K. Projecties zijn schaalbaar in iedere gewenste vorm en formaat, in zowel 2D als 3D. Dit zijn slechts enkele toepassingen die allemaal samengevoegd zijn in het Pandoras Box systeem van Christie.

 

Het is een kant-en-klare oplossing die ultramoderne renderingtechnologie perfect verenigt met intuïtieve media- en showcontrole. Pandoras Box Server is een hoogwaardige server met de krachtigste render-engine, biedt realtime compositing in 3D en maakt projectie op elke vorm en elk oppervlak mogelijk.

 

Het is volledig aanpasbaar aan uw behoeften en beschikt over een intuïtief ontwerp. Rangschik video's en beelden vrij, verander kleur, vorm en positie. Pandoras Box synchroniseert alle video- en audiobronnen. On-site 3D rendering, compositie en editing - zelfs on the fly in de preview mode. Dit maakt Pandoras Box de perfecte keuze voor elk live event of multi-media show.

 

Voor een flexibel en schaalbaar systeem, combineer de Pandoras Box Software Licentie met de Server.


merk Christie
productnummer VICSH20
fabrikantcode 172-126100-01
     
      uw prijs 13.600,00 excl BTW
 


technische specificaties

  • XEON-processor
  • SSD RAID-systeem
  • NVIDIA Quadro GPU's
  • (P4000 / RTX4000 / RTX6000)
  • Tot 8 DisplayPort-uitgangen
  • Optionele synchronisatiekaart

 

Vraag voor meer informatie naar onze verkoopafdeling.

Pandoras Box Server Hardware R5 - PK1
Pandoras Box Server Hardware R5 - PK1 uw webshopprijs 8.600,00 excl BTW

Het toevoegen aan de winkelwagen is mislukt. Controleer of u een werkende internetverbinding heeft en probeer het opnieuw.