prijs
merk
meerminder
soort
meerminder

Pandoras Box manager offline*

  • Pandoras Box manager offline*

De manager van Coolux is een show-control software.

Wanneer u met meerdere servers en/of player werkt, bv bij grotere producties, is de Pandoras manager het juiste hulpmiddel. Met behulp van deze manager koppelt u, via een netwerk, meerdere servers, players, maar ook accessoires aan elkaar. Op deze wijze bent u dmv één softwarepakket, de manager, in staat om zonder frame verlies (sync), direct toegang te hebben tot alle aangesloten apparaten van Christie in uw netwerk.

LET OP; DIT IS DE OFFLINE VERSIE. Dat wil zeggen dat je niet actief in een netwerk kunt aansturen. Dit software pakket is bedoeld om de software te ontdekken en om te programmeren.

Alle Pandoras Box-systemen delen eenzelfde unieke user-interface zodat u snel een eigen configuratie kunt aanmaken. Eenvoudig zet u de gewenste beelden voor een presentatie achter elkaar.
Deze opzet maakt het vooral goed mogelijk om het systeem bij live evenementen in te zetten. Realtime kunt u werken met meerdere videolagen en tijdlijnen om zo de controle over vele inputs en outputs te beheren.

Bij de STD en PRO versie van de Manager is een jogshuttle of faderboard inclusief. Dit hulpmiddel die gezien kan worden als een controller, maakt het programmeren en bedienen nog gemakkelijker.

Offline MANAGER LT
Onbeperkt aantal tijdlijnen
32 x Multi-Channel Tracks
geen netwerk verbinding


merk Christie
productnummer VICOSWA10
fabrikantcode 50001
     
      uw prijs 124,21 excl BTW
 


technische specificaties

  •  

Het toevoegen aan de winkelwagen is mislukt. Controleer of u een werkende internetverbinding heeft en probeer het opnieuw.