prijs
merk
meerminder
soort
meerminder

HDMI kabel Violet Certified 4K/ UHD 1,8 meter

  • HDMI kabel Violet Certified 4K/ UHD 1,8 meter
: Power Kabel gemonteerd

SCP HDMI 4K ULTRA-HD Premium

SCP HDMI 4K ULTRA-HD Premium kabels voldoen aan de nieuwe standaard: Premium High Speed HDMI®-kabels met Ethernet die voldoen aan de 4K@60 4:4:4 2160p, Full 18Gbps prestaties.

Met de exclusieve Snug-Tite™ handgreep van SCP blijft je HDMI-kabel goed aangesloten. Andere oplossingen, zoals schroefsloten en sluitklemmen, zijn omvangrijk en nemen kostbare ruimte in beslag bij het aansluiten van kabels op HDMI-apparaten met meerdere poorten. De Snug-Tite™-greep van SCP is voorzien van de nieuwste gepatenteerde greep technologie, die zelfs na veel verbinding/ verbreekcontacten zijn 12 pond grip behoudt. Dat maakt deze kabels ideaal voor zowel mobiele toepassingen als vaste installaties.

Deze SCP 990UHD HDMI-kabels zijn voorzien van Triple Shielded Connectors en Triple Shielded-kabels. Deze afscherming biedt maximale EMI-bescherming, wat een groeiend probleem is geworden met de hogere frequenties die worden gegenereerd door 4K Ultra HD en die van invloed zijn op draadloze apparaten in thuisbioscopen, rack-serverruimten en commerciële AV-installaties.


merk Roline
productnummer KCHDA018
    adviesprijs 20,88 excl BTW
      uw prijs 16,70 excl BTW
 


technische specificaties

  • type kabel: HDMI
  • kabel mantel: PVC
  • kleur: zwart
  • lengte: 1,8 meter
  • gewicht: 131 gram

Het toevoegen aan de winkelwagen is mislukt. Controleer of u een werkende internetverbinding heeft en probeer het opnieuw.