prijs

Panasonic - AW-RP150 Remote camera controller

  • Panasonic - AW-RP150 Remote camera controller
: Camera Panasonic

 

Panasonic biedt uiteenlopende oplossingen voor externe camera's waarmee UHD (4K), Full-HD en SD beschikbaar zijn voor uiteenlopende toepassingen – en alles via IP. De camera's worden gebruikt voor o.a. televisieproducties met een vaste opstelling maar ook het vastleggen van colleges bij universiteiten of raadvergaderingen bij gemeentes. Panasonic biedt hiervoor oplossingen voor zowel binnen- als buiten. 

De AW-RP150 wordt het nieuwste bedieningspaneel voor camera's, dat het uitgebreide assortiment aan PTZ-camera's van Panasonic aanvult. Het bedieningspaneel heeft dezelfde vertrouwde, geweldige functionaliteit als de AW-RP120 en AW-RP50 en breidt het assortiment uit met significante verbeteringen op deze modellen, waaronder een nieuwe joystick voor bediening met één hand (bediening PTZ of scherpte) en een groot LCD-touchscreen voor monitoring en instellingen.

Met een beweegbare handgreep op de joystick kunnen pan-/kantelbewegingen gemaakt worden voor het zoomen en instellen van scherpte en deze kan intuïtief met één hand bediend worden.
Het ingebouwde touchscreen vergemakkelijkt en versnelt het bedienen van de essentiële camerafuncties.

 

Belangrijke functies:

  • Groot touchscreen voor gemakkelijk gebruik
  • Nieuwe joystick voor bediening met één hand
  • Vereenvoudigde PTZ-camera voorinstellingen en traceringsgeheugen
  • Intuïtieve elementen ontworpen op basis van feedback van gebruikers, die dagelijks robotische camera's gebruiken
  • 3G-SDI Active Through Output, 5 x RS-422, LAN PoE+, 2 x GPIOs

productnummer VIPACT15
fabrikantcode AW-RP150GJ
    Prijs op aanvraag
 


technische specificaties

  •  
PDF datasheet [PDF 8,92 MB]

Het toevoegen aan de winkelwagen is mislukt. Controleer of u een werkende internetverbinding heeft en probeer het opnieuw.