prijs

Panasonic - AW-UE70 4K / HD met NDI PTZ camera wit

  • Panasonic - AW-UE70 4K / HD met NDI PTZ camera wit
: Camera Panasonic

 

Panasonic biedt uiteenlopende oplossingen voor externe camera's waarmee UHD (4K), Full-HD en SD beschikbaar zijn voor uiteenlopende toepassingen – en alles via IP. De camera's worden gebruikt voor o.a. televisieproducties met een vaste opstelling maar ook het vastleggen van colleges bij universiteiten of raadvergaderingen bij gemeentes. Panasonic biedt hiervoor oplossingen voor zowel binnen- als buiten. 

Ondanks de bescheiden afmetingen is de geïntegreerde externe camera AW-UE70 in staat 4K-beelden te leveren met een uitstekend zoombereik en uitzonderlijke pan/tilt-prestaties. Deze camera beschikt over verscheidene geavanceerde en slimme functies, zoals 4K-opnamen binnen in de camera en 4K-streaming via IP. De externe camera AW-UE70 voldoet aan de nieuwe eisen uit de sector, tot en met beelden met ultra-HD-resolutie. 4K-beelden kunnen worden verkregen via verschillende uitgangen, waaronder HDMI, USB en LAN. Naast de 4K-mogelijkheden presteert deze camera uitzonderlijk goed in HD, met ondersteuning van 1080/50p en 3G-SDI-uitgangssignalen. De camera is verkrijgbaar in zowel zwart als wit, voor aanpassing aan de omgeving.

 

Belangrijke functies:

  • Uitstekende 4K-video via HDMI, USB en LAN (UHD: 3840 x 2160 @25p) en HD video via 3G-SDI (tot 1080/50p)
  • 20x optische zoom, uit te breiden door iA-zoom (22x in 4K/30x in HD), en MOS-sensor van het 1/2.3-type
  • HDR-functie (High Dynamic Range), geschikt voor achtergrondverlichting
  • Eénkabeloplossing voor beeld- en geluidsregistratie op afstand
  • Ondersteunt PoE+ (Power over Ethernet+) voor lagere installatiekosten

productnummer VIPAC711
fabrikantcode AW-UN70WEJ
    Prijs op aanvraag
 


technische specificaties

  •  
PDF datasheet [PDF 3,43 MB]

Het toevoegen aan de winkelwagen is mislukt. Controleer of u een werkende internetverbinding heeft en probeer het opnieuw.