prijs

Panasonic - AW-HE42KEJ, HD 50/60p Camera PTZ zwart

  • Panasonic - AW-HE42KEJ, HD 50/60p Camera PTZ zwart
: Camera Panasonic

 

Panasonic biedt uiteenlopende oplossingen voor externe camera's waarmee UHD (4K), Full-HD en SD beschikbaar zijn voor uiteenlopende toepassingen – en alles via IP. De camera's worden gebruikt voor o.a. televisieproducties met een vaste opstelling maar ook het vastleggen van colleges bij universiteiten of raadvergaderingen bij gemeentes. Panasonic biedt hiervoor oplossingen voor zowel binnen- als buiten. 

Lenzen met een hoge functionaliteit en uiteenlopende interfaces ondersteunen een grote hoeveelheid omgevingen voor live videoproductie

De AW-HE42-camera is ontworpen voor de productie van geweldige beelden voor verschillende toepassingen die HD-video van hoge kwaliteit vereisen, — zoals videoconferenties, opnames van evenementen, evenementenorganisatie, leren op afstand en in gebedshuizen. De AW-HE42-serie heeft een primeur: het is nu mogelijk gelijktijdig videobeelden te zenden via 3G-SDI, HDMI en IP, waardoor deze veelzijdige camera geschikt is voor vele evenementen. Voor professionele toepassing in videoproducties en uitzendingen is een Generator-Lock toegevoegd voor de synchronisatie. 

Naast de 20x optische zoom biedt de AW-HE42 ook intelligente zoom tot 30x om haarscherpe close-ups te maken, zelfs in grote auditoriums en collegezalen. De HE42 heeft bovendien een bredere kijkhoek van 65,1 graden, waarmee het eenvoudiger wordt om de actie op grote of kleine locaties vast te leggen.

De AW-HE42 bevat een groot aantal innovatieve standaardfuncties die zijn ontwikkeld om de mogelijkheden voor gebruikers van professionele videosystemen uit te breiden. Naast Panasonics Dynamic Range Stretch (DRS) en advanced Digital Noise Reduction (DNR) is er een ingenieuze High Dynamic Range (HDR)-modus voor het maken van zeer goed videomateriaal zelfs onder omstandigheden met zeer veel contrast en extreem licht. Uitvergrote accenten en blokkerende schaduwen kunnen worden gecorrigeerd met de HDR-modus.

Bij het filmen in nagenoeg volledige duisternis maakt de nachtstand van de HE42 het mogelijk automatisch te schakelen naar het opnemen van HD-monochroomvideo met gebruik van (optionele) IR-verlichting in het assortiment van 850 nm. De camera is dankzij deze stand ideaal voor de productie van realityprogramma's, nachtopnamen en ondersteuning bij evenementen.

Het pan-bereik van ±175° en het tilt-bereik van -30° tot +90° zorgen voor een brede filmhoek. De pan-tilt-functie heeft een maximale snelheid van 90° per seconde en reageert snel op afstandsbediening. De HE42 werkt geruisloos op een geluidsniveau van NC35 of lager. Er zijn tot wel 100 vooringestelde posities en camera-instellingen opgeslagen op de camera. Dat is zelfs voor de meest veeleisende installaties meer dan genoeg. De camera weegt slechts 1,5 kg en verbruikt net iets meer dan 14,4 W bij 12 VDC.


productnummer VIPAC42
fabrikantcode AW-HE42KEJ
    Prijs op aanvraag
 


technische specificaties

  • kleur: zwart
PDF datasheet [PDF 5,18 MB]

Het toevoegen aan de winkelwagen is mislukt. Controleer of u een werkende internetverbinding heeft en probeer het opnieuw.