prijs

Panasonic - AW-UE150 4K 50p PTZ camera wit

  • Panasonic - AW-UE150 4K 50p PTZ camera wit
: Camera Panasonic

 

Panasonic biedt uiteenlopende oplossingen voor externe camera's waarmee UHD (4K), Full-HD en SD beschikbaar zijn voor uiteenlopende toepassingen – en alles via IP. De camera's worden gebruikt voor o.a. televisieproducties met een vaste opstelling maar ook het vastleggen van colleges bij universiteiten of raadvergaderingen bij gemeentes. Panasonic biedt hiervoor oplossingen voor zowel binnen- als buiten. 

De AW-UE150 wordt de nieuwste toevoeging aan het uitgebreide assortiment aan PTZ-camera's van Panasonic. Uitgerust met een MOS-sensor van 1-type, ondersteunt deze nieuwe PTZ-camera een hoge videokwaliteit met 4K 50p, een beeldhoek van 75,1 graden, 20x optische zoom en ondersteunt verschillende aansluitingen, waaronder 12G-SDI, HDMI, glasvezel en IP. Gelijktijdige 4K/HD-bediening maakt van deze PTZ-camera een topproduct, dat ideaal is voor degenen die hun systeem toekomstbestendig willen maken.

De nieuwe PTZ-camera ondersteunt een kwalitatief hoogwaardige videoproductie in stadions, collegezalen en andere locaties. Soepele en kwalitatief hoogwaardige 4K 50p*1, grote zoommogelijkheden en een brede beeldhoek breiden het aanbod van PTZ camerafuncties uit. De camera is uitgerust met een verscheidenheid aan interfaces en ondersteunt gelijktijdige 4K/HD-bediening waardoor het product veelzijdig inzetbaar is in huidige en toekomstige systemen.


productnummer VIPAC151
fabrikantcode AW-UE150WEJ8
    Prijs op aanvraag
 


technische specificaties

  • High-Quality 4K 50p*1 Opname

  • 1.0-type MOS-Sensor Gemonteerd

  • Meerdere Interfaces ondersteund

  • 20x Optische Zoom / 75.1° Horizontaal Wide-Angle Filmen

  • kleur: wit

PDF datasheet [PDF 8,92 MB]

Het toevoegen aan de winkelwagen is mislukt. Controleer of u een werkende internetverbinding heeft en probeer het opnieuw.