prijs
merk
meerminder
soort
meerminder
geschikt voor
meerminder
productkleur
meerminder
serie
meerminder
uitverkoop
meerminder

Selecon PL4 Multi lens adapter

  • Selecon PL4 Multi lens adapter
: Arm Philips

PL series

De veel geroemde PL serie van Philips Selecon baseert zijn succes op de 120 RGBW LED engine. Deze serie levert een complete oplossing voor kleine tot middelgrote theaters en studio’s. Afhankelijk van het aantal gekozen LED engines (PL1 tot PL4) kan de lichtopbrengst oplopen tot een waarde die te vergelijken is met een 2Kw halogeen lichtbron. Alle PL armaturen zijn voorzien van een gelijksoortige bediening, voor eenvoudig en snel gebruik.

 

Selecon PL 4

De Selecon PL 4 profielspot is voorzien van vier RGBW LED engines. Dezelfde engines zijn toegepast in de vari*lite VLX wash armaturen. De armatuur blinkt, zoals we dat van Selecon gewend zijn, uit in snij-eigenschappen. Een ander belangrijk voordeel is de tijdbesparing tijdens gebruik en onderhoud. Het wisselen van kleurfilters behoort tot het verleden en er zijn amper of geen lampwisselingen nodig. Een volgend voordeel is de besparing op de energiekosten én er is geen aparte kostbare dimmer meer nodig. De PL4 kan worden aangesloten op een vaste spanning en dmx signaal om de armatuur tot topprestaties aan te zetten.

Selecon lens adapter

Met deze PL4 multi lens adapter kunt u het gebruik van de PL4 led profielspot uitbreiden. De adapter geeft u de mogelijkheid om lens tubusen van andere merken op het selecon PL4 basishuis toe te passen. 

Zo kunt u, in combinatie met een PL4 lamphuis, de Strand SL, ETC Source 4 en ETC Source 4 ELDT tubus gebruiken. De adapter kan op de PL4 basishuis worden gezet waarna de verschillende lens tubusen kunnen worden ingeschoven. De lichtbunden kan worden scherpgesteld en de tubus kan daarna worden vastgezet. 


merk Selecon
productnummer LEARSA55
fabrikantcode PLPF4ULTA
    adviesprijs 434,61 excl BTW
      uw prijs 347,69 excl BTW
 


technische specificaties

  • adpater voor ETC, Strand SL en Selecon SPX lens tubusen

Het toevoegen aan de winkelwagen is mislukt. Controleer of u een werkende internetverbinding heeft en probeer het opnieuw.