prijs
merk
meerminder
soort
meerminder
lichtbron
meerminder
kleur van lichtbundel
meerminder
aantal LED's
meerminder
IP klasse
meerminder
type behuizing
meerminder
productkleur
meerminder
serie
meerminder
uitverkoop
meerminder

Infinity Signature Fresnel TF-300 15-50 gr WW

 • Infinity Signature Fresnel TF-300 15-50 gr WW
:

Infinity Signature Series

 

De nieuwe standaard in theater belichting.

Met de Infinity Signature serie heb je de apparatuur in handen die je altijd al wilde om prachtig energiezuinig licht te realiseren in je theater, kerk, studio of school. Deze armaturen zijn voorzien van de nieuwste LED technologie en in Europa ontwikkelde software, en de operationele en lens mogelijkheden zullen vertrouwd aandoen voor iedere entertainment technicus.

Deze nieuwe serie theater armaturen is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen Highlite en Robert Juliat.

TF-300 fresnel

De Infinity Theatre Fresnel is een hoogwaardig, high-resolution theater armatuur. Voorzien van de mogelijkheid om handmatig te focussen, of met behulp van DMX. Het gebruik van Lumiled LED’s levert een constante, nauwkeurige en zeer heldere bundel van 3200K die naadloos kan worden gemengd met andere apparaten om een gelijkmatige lichtvloed over het podium te bereiken. De Infinity Theatre Fresnel is de beste keuze voor podia waar normaal een 1kW halogeenlamp gebruikt zou worden. De warm-witte, custom-built LED-array levert het vermogen dat je nodig hebt. De unieke dimming software zorgt voor flickervrije crossfades en snelle flitsen. Gecombineerd met het lage stoomverbruik maakt dit de TF-300 de enige lamp die je nodig hebt voor totalen waar lichtopbrengst het belangrijkste criterium is. Alle mechanische functies kunnen met één hand worden uitgevoerd. Het zoom-mechanisme is eenvoudig en overzichtelijk: draaien aan de knop volstaat. De focus kan ook worden aangestuurd met DMX, waardoor dit de ideale lamp is als “speciaaltje”, of om tijdens de voorstelling de focus te veranderen. Met de optionele 4-kleppen barndoor, kader je het licht hoe je maar wilt. Een kleurfilter insteken en vastklemmen is eenvoudig en intuïtief.

TS-300 Fresnel 3200K is de perfecte keuze, waarbij een gelijkmatig warmwit licht over het podium wordt verspreid. Het zoommechanisme werkt eenvoudig en intuïtief, zowel handmatig als gemotoriseerd met DMX van 15° tot 50°.


merk Infinity Signature
productnummer LEARINA32
     
      uw prijs 1.909,00 excl BTW
 


technische specificaties

 • Lumiled witte led-engine met maatwerkarray van 300W.

 • Output: 5000 lm

 • Licht kwaliteit Consistente CRI >96

 • Kleur temperatuur: 3200K

 • Stralingshoeken: 15°-50° Handmatig en gemotoriseerd met DMX

 • Verbruik: 300W max.

 • IP-classificatie: IP-20

 • Neutrik powerCON in/uit

 • Neutrik 3- en 5-polige DMX in/uit

 • Gewicht: 8,2 kg

Infinity Signature Fresnel TF-260C7 15-50gr
Infinity Signature Fresnel TF-260C7 15-50gr uw webshopprijs 2.295,00 excl BTW

Het toevoegen aan de winkelwagen is mislukt. Controleer of u een werkende internetverbinding heeft en probeer het opnieuw.