prijs
merk
meerminder
soort
meerminder
lichtbron
meerminder
kleur van lichtbundel
meerminder
aantal LED's
meerminder
IP klasse
meerminder
type behuizing
meerminder
productkleur
meerminder
serie
meerminder
uitverkoop
meerminder

ExpoLite TourRod RGB MKII 54x 1W LED IP65

  • ExpoLite TourRod RGB MKII 54x 1W LED IP65

TourROD RGB Mk2

Met deze kleine LED-balk wordt het aanlichten van gebouwen en decorstukken een makkie. De TourRod is maar 40 cm breed, en past dus bijna overal. Maar in dit kleine pakket zitten maar liefst 54 RGB LEDs (1 W) , die een prachtige egale bundel werpen op muren en vlakken. De TourRod RGB Mk2 maakt geen gebruik van ventilatoren, en is dus volledig geruisloos te bedienen. De robuuste behuizing is IP-65 gekeurd, en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Met de handige doorluskabel is het installeren van de TourRod snel een eenvoudig: je gebruikt één enkele kabel voor zowel voeding als signaal. Het armatuur kan worden aangestuurd met DMX of met een infra rood afstandsbediening. Menu-instellingen kunnen ook met deze afstandsbediening worden aangepast, maar uiteraard ook via het on-board menu. Daarnaast is de TourRod compatible met Remote Device Management (RDM).

De TourRod RGB Mk2 is zeer veelzijdig in te zetten: tijdelijke evenementen, een tourend decor, of een permanente architectuur installatie; de TourRod voelt zich overal thuis.


merk ExpoLite
productnummer LEARETR12
fabrikantcode led25551
    adviesprijs 319,70 excl BTW
      uw prijs 287,73 excl BTW
 


technische specificaties

  • 54 x 1 W RGB LED
  • Bundelhoek van 10 x 60 graden
  • Licht output: 600lm

  • Bediening via DMX (1, 3, 4, 7, 10 kanelen) RDM, infra rood
  • Robuuste, waterdichte behuizing (IP65)
  • Geruisloos door convectie koeling
PDF datasheet [PDF 0,12 MB]

Het toevoegen aan de winkelwagen is mislukt. Controleer of u een werkende internetverbinding heeft en probeer het opnieuw.