Vragen?   053 - 4320 644
prijs
merk
soort
meerminder

Christie - UVC Care222 lamp zwart

  • Christie - UVC Care222 lamp zwart

Christie - UVC Care222 lamp zwart

 

Wat kan technologie fantastisch zijn. Maak kennis met de Christie CounterAct met gepatenteerde Care222 technologie.

 

De desinfectie armaturen met Care222-lampen van Ushio stralen 222nm licht uit dat virussen en bacteriën in binnenruimtes aanzienlijk verminderd. Deze kiemdodende far-UVC technologie kan worden gebruikt in ruimtes waar zich veel mensen bevinden zoals theater-, concert en bioscoopzalen.

De CounterAct-producten kunnen continu gebruikt worden, zelfs wanneer er mensen zijn. Het lab heeft aangetoond dat 99,7% van de ziekteverwekkers inactief worden.  

 

Drie redenen om te kiezen voor de Christie CounterAct:

  1. Kan gebruikt worden wanneer er mensen aanwezig zijn. De CounterAct producten met gepatenteerde Care222 technologie en gepatenteerde filters stralen 222nm-licht uit. Dit licht kan niet in een menselijke huid doordringen bij gebruik.
  2. Het far-UVC-licht dat Care222 technologie uitzendt, kan 99,9% van de ziekteverwekkers verminderen. Denk hierbij aan ziekteverwekkers zoals coronavirussen als SARS-CoV-2, influenza en multiresistente bacteriën.
  3. Het is een extra beschermlaag. De CounterAct producten stralen licht uit dat het RNA van ziekteverwekkers zoals coronavirussen beschadigt. Hierdoor ontstaat er een extra beschermlaag in combinatie met andere maatregelen zoals handen wassen.

 

Wil je meer weten over dit fantastische product? Bezoek hier de website van de Christie CounterAct.


merk Christie
productnummer PRCHLA010
    Prijs op aanvraag
 


technische specificaties

  •  
PDF datasheet [PDF 1,07 MB]

Het toevoegen aan de winkelwagen is mislukt. Controleer of u een werkende internetverbinding heeft en probeer het opnieuw.