Vragen?   053 - 4320 644
prijs
merk
meerminder
type
meerminder
breedte
meerminder
hoogte
meerminder
materiaal
meerminder
productkleur
meerminder
maat
meerminder

Admiral kabelgeleiding verloopsteun 30 > 40 truss

  • Admiral kabelgeleiding verloopsteun 30 > 40 truss
: Admiral kabelgeleiding

Admiral kabelgeleiding

De Admiral kabelgeleiding is een bedrijfszekere, kostenbesparende oplossing om bij vaste installaties tijdens de hijsbeweging kabels te verzamelen en te geleiden. De kabelgeleiding bestaat uit een aantal metalen lengte-elementen waarop, tijdens de montage, bekabeling is (kan worden) gemonteerd. De bekabeling kan eenvoudig met tie-wraps aan deze banen worden gemonteerd.

Wij adviseren om de kabelgeleiding alleen te gebruiken in combinatie met driehoek truss. Hierdoor blijft de last centrisch onder de truss hangen (afhankelijk van de constructie kunnen ook andere trussen worden gebruik. Zodra de kabelgeleiding op een carre wordt gebruikt kan elke truss prima worden toegepast).

Admiral kabelgeleiding verloopsteun

Deze verloopsteun (beugel) kan worden gebruikt om de kabelgeleiding te monteren op een 40cm truss. De bestaaande opvangbeugel wordt voorzien van een extra lengtebalk zodat de steun ook op een truss van 40cm gemonteerd kan worden.


merk Admiral
productnummer RIKGV3040
fabrikantcode 8720094422183
     
      uw prijs 35,84 excl BTW
 


technische specificaties

  • verloopsteun voor montage op 40-er truss
  • gewicht: 1,23 kg

Het toevoegen aan de winkelwagen is mislukt. Controleer of u een werkende internetverbinding heeft en probeer het opnieuw.