Vragen?   053 - 4320 644
prijs
merk
meerminder
soort
meerminder
dikte
meerminder
serie
meerminder

Prolyte truss tower CCS6-H2 scharnierset (3-hoek)

  • Prolyte truss tower CCS6-H2 scharnierset (3-hoek)
: Truss Prolyte/Sixty82

Prolyte ground support tower

De ground supports zijn bedoeld om een grid of daksysteem hoog te houden, zonder dat er ophangpunten nodig zijn. Bijvoorbeeld om met 2 torens een “goal post” setup te maken of met 3 of meer torens een basis voor een compleet Prolyte daksysteem.

Er zijn drie soorten ground supports, namelijk de MPT Tower voor alle X en H (Multipurpose) series truss, ST Tower voor de S serie (Heavy Duty) truss en de CT Tower voor het hele grote werk met de B100RV en S100F truss. Ground supports zijn geschikt voor elke vlakke ondergrond en voor binnen- en buitengebruik toe te passen.

Scharnierset

Om een toren van driehoektruss om te kunnen klappen is een scharnierset nodig. Hiervoor is deze set bestaande uit 3 scharnieren. Het bijzondere aan deze set is de stand van de conische pennen. Deze staan in een specifieke stand, zodat de driehoek naar een zijde om te klappen is. Deze set kan daardoor niet worden gebruikt voor vierkant truss.


merk ProlyteStructures
productnummer TRMPT053
EAN code CCS6-H2
     
      uw webshopprijs 245,31 excl BTW
 


technische specificaties

  •  

Het toevoegen aan de winkelwagen is mislukt. Controleer of u een werkende internetverbinding heeft en probeer het opnieuw.