prijs
merk
meerminder
soort
meerminder
lengte
meerminder
wielenset
meerminder
montage
meerminder

Admiral Teckel 40 trusswagen 2 meter 6x zwenkwiel

Admiral Teckel

De Admiral Teckel 30 of 40 is een slim systeem om een transportwagen voor truss te maken.

Met behulp van de Teckel bepaalt u zelf hoe lang uw transportwagen wordt en hoeveel wielen u monteert. Het resultaat is een zeer prijsgunstige transportwagen met de lengte die u zelf wenst.

 

Ideale transportmaat:

Zodra u twee of meer Teckels aan een lengtebuis heeft gemonteerd heeft u een transportwagen van 59cm breed. Hiervan kunnen er 4 naast elkaar in een vrachtwagen. Zodra er truss op de Teckel gestapeld is zijn er geen uitstekende delen aan de wagen.

 

De truc van de Teckel:

De Admiral Teckel is een bracket met (zwenk)wielen die aan een standaard lengtebuis kan worden gemonteerd. Door twee Teckels aan een buis te koppelen maakt u uw eigen trusswagen. Extra Teckels kunnen worden bijgeplaatst om nog makkelijker over een ramp te rijden. De rubber strip die op de Teckel is aangebracht, voorkomt het ongewenst verschuiven van de truss. 

Er zijn twee Teckels beschikbaar, de een is geschikt voor het vervoeren van 30-er truss en de ander is geschikt voor het vervoeren van 40-er truss. Deze teckel is geschikt voor 40-er truss.


merk Admiral
WATECE85
adviesprijs 188,45 incl BTW
    uw webshopprijs 169,60 incl BTW
 


technische specificaties

  • geschikt voor 2 rijen 40-er truss
  • lengte: 2m
  • incl. 3 Teckels met elk 2 stuks zwenkwielen rond 100mm
  • incl. 2 buizen 22mm
  • incl. montagemateriaal
  • excl. de op de foto getoonde spanband
  • wordt ongemonteerd geleverd
PDF gebruiksaanwijzing [PDF 0,72 MB]
PDF datasheet [PDF 0,66 MB]

Het toevoegen aan de winkelwagen is mislukt. Controleer of u een werkende internetverbinding heeft en probeer het opnieuw.