prijs
merk
meerminder
soort
meerminder
accessoire voor
meerminder

Admiral carrier 30-er met rubbers Strong Girl

  • Admiral carrier 30-er met rubbers Strong Girl

Stacking carrier Strong Girl

De Strong Girl is speciaal ontworpen om ronde truss segmenten mee te vervoeren.

Bij het opstapelen van ronde truss segmenten kun je gebruik maken van de standaard Admiral truss carrier, dit voorkomt beschadigen en het wegglijden van de truss. Echter door de (kleine) ronding van de truss segmenten, kan het voorkomen dat de standaard truss carrier niet op de juiste plek blijft liggen. Om dit te voorkomen heeft Admiral een stacking carrier ontwikkeld voor de Strong Girl.

De Stacking carrier is hetzelfde als gebruikt in het frame van de Strong Girl. Het enige wat je hoeft te doen is het toevoegen van je eigen conische couplers en je stacking carrier is klaar voor gebruik. Hierdoor kun je de stacking carrier simpel bevestigen aan een truss, op dezelfde manier als het in elkaar zetten van een truss cirkel.

Zodra de Strong Girl stacking carrier op haar plaats zit, kun je gemakkelijk het volgende ronde truss deel opstapelen zonder dat deze wegglijden of beschadigen.


merk Admiral
productnummer WASGC30
fabrikantcode 8720094425559
    adviesprijs 28,44 excl BTW
      uw prijs 25,60 excl BTW
 


technische specificaties

  • geschikt voor 30-er truss

 

Ⓓ Design registered in the EU


Het toevoegen aan de winkelwagen is mislukt. Controleer of u een werkende internetverbinding heeft en probeer het opnieuw.