Vragen?   053 - 4320 644
prijs
training
meerminder

grandMA2 user training 23, 24 & 25 augustus 2017

  • grandMA2 user training 23, 24 & 25 augustus 2017

De grandMA2 user training is bedoeld voor iedereen die aan de slag wil met de grandMA2 stuurtafels of grandMA onPC en hier nog geen of weinig ervaring mee heeft.

 

Doel van de training

Het doel van de grandMA2 training is de basisvaardigheden op het grandMA2 platform onder de knie krijgen. Hier valt ook de populaire grandMA onPC wing onder. Aan het einde van de training kunt u zelfstandig een show draaien op de grandMA2.

 

Kennis

De training is een beginners training op het professionele grandMA2 platform. Kennis van de grandMA2 is niet vereist. Wel is een algemene kennis van lichtsturing en ervaring met het programmeren van licht vereist. Ervaring met bewegend licht is een pré.

 

Voorbereiding

Het bekijken van de grandMA2 en/of onPC video tutorials op de MA website is een goede voorbereiding op deze training.

 

MA Lighting University

Het officiële MA Lighting University programma zal worden gevolgd. Na het succesvol afronden van de trainingen zal er namens MA een certificaat worden uitgereikt. Dit certificaat wordt internationaal erkend.

 

Duur

De volledige training beslaat drie dagen, van 10:00 tot 17:00 uur. Het bijwonen van slechts één van de dagen is niet mogelijk. Voor een lunch wordt gezorgd. Overweegt u een hotelovernachting dan helpen wij u hier graag verder.

 

Praktische informatie

De cursus wordt altijd gegeven op basis van de laatste release software. Per twee cursisten is er één grandMA2 werkstation beschikbaar. De training wordt gegeven in het Nederlands. Het cursusmateriaal is (deels) in het Engels.

 

Inschrijven

Hier kunt u uw inschrijving afronden. Let wel op: vol = vol. 

 

Bekijk ons uitgebreide trainingsaanbod op onze trainingspagina

 

grandMA2 user training gehouden op 23, 24 & 25 augustus 2017
Bij afmelding 80% restitutie tot 2 werkdagen voor aanvang cursus. Daarna geen restitutie meer mogelijk.

OVTRMAA1704
uw webshopprijs 181,50 incl BTW
 


Onderwerpen

  • First steps
  • Basic programming
  • Presets and sequences
  • Further settings and options
  • Effects
  • Network setup

Het toevoegen aan de winkelwagen is mislukt. Controleer of u een werkende internetverbinding heeft en probeer het opnieuw.