Vragen?   053 - 4320 644
prijs

grandMA3 Module: touring 03 December 2021

  • grandMA3 Module: touring 03 December 2021

Rolight verzorgt al jaren succesvolle trainingen en workshops over de beste en populairste entertainmentmerken. In onze state-of-the-art ingerichte workshopruimte vergroot je je kennis over de producten van o.a. MA Lighting, Prolyte, ELC en LightShark, onder leiding van ervaren en gecertificeerde trainers. En dit jaar breiden we ons pakket verder uit; behalve trainingen op de populaire GrandMA 3 en GrandMA 2 software bieden we nieuwe modulaire trainingen over specifieke toepassingen aan. Wil jij je kennis verbreden over programmeren in het theater? Meer weten over het installeren en onderhouden van een data netwerk? Of je skills aanscherpen als live operator?

 

Onze Modulaire Trainingen bieden meer ruimte voor verdieping over de onderwerpen die voor jóú van belang zijn. In dezelfde ontspannen en gastvrije setting als onze Basic User trainingen, gaan we dieper in op speciale toepassingen, met tips, tricks en uitleg op maat. Zo leer je precies de vaardigheden die jouw interesse hebben. Dus of je nu werkt in live events of in de studio, als operator of systeemtechnicus, of gewoon omdat je altijd over de meest actuele kennis wilt beschikken: een Modulaire Training van Rolight biedt méér!

 

GrandMA3 Touring:

Het snel en eenvoudig aanpassen van je creativiteit aan dagelijks veranderende omstandigheden is een van de grootste uitdagingen van de tourende belichter. In deze Module gaan we dieper in op o.a. Cloning, Recipes en MAgic.


productnummer OVTRM2115
     
      uw prijs 100,00 excl BTW
 


technische specificaties

  •  

Het toevoegen aan de winkelwagen is mislukt. Controleer of u een werkende internetverbinding heeft en probeer het opnieuw.