Vragen?   053 - 4320 644
prijs

grandMA2 user training 10 t/m 12 Augustus 2021

 • grandMA2 user training 10 t/m 12 Augustus 2021

MA Basic User Training

Je kennis van MA lichtstuurtafels vergroten? Daar helpen we natuurlijk graag bij! Wij verzorgen al jaren succesvolle trainingen in onze studio in Enschede. Iedereen die op een grandMA stuurtafel werkt, of hiermee wil leren werken kan een training bij ons volgen. Omdat iedereen een ander niveau heeft kan je bij ons kiezen uit een training die aansluit bij je behoeftes. Wij bieden de volgende trainingen aan:  grandMa2 Basic User, grandMA Advanced en grandMA2 Startshow Design. Benieuwd welke training bij jou past? Neem dan snel een kijkje op deze pagina.

 

Per training zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wees er dus snel bij en meld je nu aan voor één van de trainingen.

 

Basic User training

De Basic User training is speciaal bedoeld voor iedereen die aan de slag wil op een MA lichtstuurtafel, maar nog geen ervaring heeft met het programmeren op deze regietafels. Tijdens de training leer je de basisfunctionaliteiten van de grandMa2 . Onderwerpen als; elementaire functies, software en de gedachte achter grandMa2 worden tijdens de training behandeld.

 

Kennis

De training is een beginnerstraining op instapniveau. Voorkennis is niet noodzakelijk maar basiskennis van lichtsturing is wel wenselijk. Om je vast voor te bereiden op onze training adviseren we je om de tutorials op de MA Lighting website vast te bekijken.

 

Certificaat

Na het succesvol afronden van de trainingen zal er namens Rolight en MA Lighting een officieel certificaat worden uitgereikt. Dit certificaat is internationaal erkend omdat je een officieel MA Lighting University programma hebt gevolgd.

 

Praktische informatie

De training duurt drie dagen. Het bijwonen van slechts één van de dagen is niet mogelijk. Op de cursusdagen ben je vanaf 9:30u welkom voor een kop koffie. Om 10:00 uur starten we met het cursus programma. Deze zal tot ongeveer 17:00 uur duren. Er zijn voor deze cursus maximaal 12 plekken beschikbaar. Rolight zorgt voor voldoende werkstations inclusief 3D visualisatie. De training wordt gegeven in het Nederlands. Het cursusmateriaal is (deels) in het Engels.

 

Onderwerpen

In de training komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • Getting Started
 • Simple Programming
 • Using Presets and Sequences
 • Editing Sequences
 • Chases, Tricks and Options
 • Effects
 • Further Options, Controls and Filters
 • Masks, Blind, Freeze and Preview
 • Networking

 

COVID-19

Om de COVID-19 regels te kunnen handhaven zijn er slechts 6 plekken in plaats van 12 plekken. Gebruik je gezond verstand en houd je aan de voorschriften: als je verschijnselen van Covid-19 hebt, blijf dan thuis! 


productnummer OVTRM2108
     
      uw prijs 180,00 excl BTW
 


technische specificaties

 •  

Het toevoegen aan de winkelwagen is mislukt. Controleer of u een werkende internetverbinding heeft en probeer het opnieuw.