prijs
merk
meerminder
soort
meerminder
type
meerminder
protocol
meerminder
aantal DMX ingangen
meerminder
aantal DMX uitgangen
meerminder

MA network switch

: Dmx MA

Network Switch

De Network Switch van MA is ontworpen om het beheer van het netwerk te vereenvoudigen.

“Het configureren van een netwerk moet iedereen snel kunnen uitvoeren” Dat was het uitgangspunt van MA bij de ontwikkeling hiervan.

Daarom worden, na het aansluiten van deze switch, alle aangesloten MA producten al automatisch gedetecteerd. Andere netwerkproducten kunnen, via een web interface worden geconfigureerd.

Met deze switch kunt u de 8 beschikbare poorten in onafhankelijke groepen verdelen. Zo kunt u onafhankelijke “dedicated” netwerken maken voor het licht, geluid en intercom.

Groepen worden visueel op het front aangegeven. Tevens worden op de voorzijde de statussen van belangrijke functies getoond waardoor het instellen hiervan kinderspel is geworden.

Daarnaast is het gelijktijdig gebruik van verschillende protocollen geen probleem.

Standaard voorziet de switch in 8 ethercon gigabit poorten op de achterzijde en 1 op de voorzijde. Via de vier SFP cages is dit uit te breiden tot maximaal 13 poorten. Maar de belangrijkste reden om voor deze switch te kiezen: Bij vragen aan de MA helpdesk kunnen zij nu altijd helpen met een oplossing. De opmerking “dat probleem moet in uw netwerk zitten, los het zelf maar op” is daarmee echt verleden tijd.

Met de toenemende hoeveelheid digitale data die wordt gebruikt in moderne voorstellingen en evenementen is een stabiel, snel en eenvoudig in te regelen netwerk geen luxe meer, maar een absolute noodzaak. 

De MA Network Switch is door MA Lighting speciaal ontwikkeld om in deze behoefte te voldoen. Met de MA Network Switch wordt de set-up tijd van zelfs complexe netwerken sterk gereduceerd, terwijl MA’s beroemde stabiliteit en betrouwbaarheid gegarandeerd blijft.

Met de MA Network Switch in het hart van je netwerk wordt verdelen en overdragen van grote hoeveelheden data – zelfs van verschillende merken apparatuur en protocollen – zo eenvoudig dat een showtechnicus geen IT’er hoeft te worden. Standaard showdata protocollen worden automatisch gefilterd.

Producten van MA Lighting op het netwerk (GrandMA consoles, onPC stations, Nodes, Processing Units) worden automatisch gevonden, maar ook voor video en audio protocollen zijn standaard instellingen voorhanden.

De MA network Switch kan worden geconfigureerd van elke GrandMA2 of GrandMA3 lichttafel, en indien nodig kan met elke webbrowser verbinding worden gemaakt met de interne webserver, zodat zelfs de meest complexe instellingen eenvoudig kunnen worden gemaakt in een intuïtieve, overzichtelijke lay-out.


merk MA lighting
productnummer REMANDS10
fabrikantcode 130600
     
      uw prijs 3.699,63 excl BTW
 


Technische specificaties:

 • 1 x Neutrik powerCon connector
  • 100-240V
  • 50-60Hz
  • max 100VA
 • 9 x RJ45 Gigabit Ethernet connector
 • 4 x SFP Cage voor Mini-GBIC
 • 1 x USB-B 2.0
 • 19” rack-mount , 1RU hoog.
 • afmetingen: 
  • breedte: 483 mm
  • diepte: 233 mm
  • hoogte: 43 mm
  • nettogewicht: 3.5 kg

MA Network Switch is compatibel met GrandMA2 en GrandMA3 software.

MA Network Switch is compatibel met vrijwel alle entertainment data protocollen.

PDF datasheet [PDF 0,85 MB]
PDF datasheet [PDF 0,07 MB]

Het toevoegen aan de winkelwagen is mislukt. Controleer of u een werkende internetverbinding heeft en probeer het opnieuw.