prijs
merk
meerminder
soort
meerminder
type
meerminder
protocol
meerminder
aantal DMX ingangen
meerminder
aantal DMX uitgangen
meerminder

MA grandMA3 onPC 8Port Node 4k PoE

  • MA grandMA3 onPC 8Port Node 4k PoE

MA grandMA3 onPC 8Port Node 4k PoE

De meest compacte en kosteneffectieve oplossing voor een volledige MA3 onPC-installatie; de grandMA onPC 2port node 4k DIN RAIL. Deze node is speciaal ontworpen voor de steeds toenemende eisen in vaste installatietoepassingen. In combinatie met de grandMA3 onPC-software zijn de volledige 4096 parameters beschikbaar. Door de geoptimaliseerde DIN-railbehuizing is de montage in vaste installaties eenvoudig en tijdbesparend en kan volledig worden gevoed door Power over Ethernet. De grandMA3 onPC nodes bieden een stabiele en betrouwbare basis voor je data overdracht.

 

De PoE-versie (Power over Ethernet) biedt een eenvoudige en snelle oplossing voor voeding. MA Lighting biedt de perfecte oplossingen om mee aan de slag te gaan. Download gewoon de grandMA3 onPC-software en maak verbinding met een van de grandMA3 onPC-producten om parameters te ontgrendelen. De hoeveelheid DMX-uitgangen varieert per grandMA3 onPC-product, maar ze ontgrendelen allemaal parameters voor de volledige grandMA3-softwarefunctionaliteit. Er is geen compromis in de functieset en het assortiment stelt je in staat om de juiste keuze te maken voor jouw budget of individuele behoeften.

 

Er zijn vier keuzes voor onPC-oplossingen: de grandMA3 onPC-commandovleugel XT, met een ingebouwd MA-moederbord, de grandMA3 onPC command wing, die de ultieme grandMA3 mobiele oplossing biedt, de grandMA3 onPC fader wing als fader uitbreiding en de grandMA3 onPC xPort Nodes, die de meest kosteneffectieve DMX-uitvoeroplossing bieden voor software-only show control.

Elk grandMA3 onPC xPort-knooppunt is in staat om MA-Net3-, MA-Net2-, sACN- en Art-Net-gegevens te verwerken en is volledig RDM-compatibel. Een 3,9"-kleurendisplay op de voorkant zorgt voor een eenvoudige configuratie en biedt een snel overzicht van de status van elk knooppunt.

 

Alle grandMA3 onPC xPort Nodes zijn uitgerust met een krachtige processor en een 1 000 Mbit/s Ethernet-verbinding om de meest betrouwbare en stabiele Ethernet naar DMX en vice versa conversie te garanderen.


merk MA lighting
productnummer NDNOM3CPP
fabrikantcode 4010514-1
     
      uw prijs 3.949,61 excl BTW
 


technische specificaties

  • Parameters: 4096 (HTP/LTP)
  • Parameters Mode2: 2048 (HTP/LTP)
  • Power: max. 15A
  • Operating Tempratuur: -10 °C tot 40 °C 
  • Afmetingen: 482 x 189 x 43 mm (b x d x h)
  • Netto gewicht: 2 kg
  • Connectoren: 

1 x powerCON TRUE1
1 x etherCON/RJ45
8 x DMX512-A Out (5pin XLR female)
1 x USB 2.0 (type A)


Het toevoegen aan de winkelwagen is mislukt. Controleer of u een werkende internetverbinding heeft en probeer het opnieuw.