prijs
merk
meerminder
soort
meerminder
type
meerminder
protocol
meerminder
aantal DMX ingangen
meerminder
aantal DMX uitgangen
meerminder

MA grandMA3 8Port Node PoE

Nieuw
  • MA grandMA3 8Port Node PoE

MA grandMA3 8Port Node PoE

Intuïtief, krachtig en veelzijdig: de GrandMA3 is dé volgende stap in lichtregie. De GrandMA3 software is innovatief en volledig naar eigen wens in te delen. GrandMA3 hardware is robuust, strak vormgegeven en ontwikkeld voor optimale ergonomie. 

 

De PoE versie(Power over Eternet), biedt een eenvoudige en snelle oplossing voor power voeding. 

 

GrandMA3 xPort nodes kunnen worden gebruikt om DMX-data te distribueren in complexe lichtnetwerken en/of over lange afstanden.

Een MA3 xPort node is onderdeel van het MA-Net netwerk waardoor buitengewoon stabiele, gesynchroniseerde data overdracht (binnen 2 frames nauwkeurig) mogelijk is. Elke xPort Node is voorzien van een krachtige processor en een 1.000 Mbit ethernet poort, en staat zo garant voor een betrouwbare en snelle dataoverdracht.

 

Indien nodig kan een MA3 xPort Node worden ingezet als node voor Art-net of sACN. Daarnaast zijn xPort Nodes geschikt voor gebruik van RDM (Remote Device Management)

xPort Nodes zijn ook verkrijgbaar als onPC xPort Nodes, die parameters ontsluiten voor gebruik met MA onPC software. Bel of mail met vragen over de beste oplossing voor jouw toepassing.

 

xPort Nodes zijn ontwikkeld voor intensief professioneel gebruik: de robuuste behuizing is slechts 1RU hoog, zodat ze efficiënt kan worden ingebouwd in een 19” rack.  Het geïntegreerde full-colour display biedt een overzichtelijk overzicht van het systeem en eenvoudige toegang tot de meest gebruikte functies. Elke functie kan worden ingesteld en uitgelezen m.b.v. GrandMA software (console of onPC). . dus een aparte computer met configuratie software is niet nodig. Desondanks kan de configuratie ook worden gedaan via een interne web server, of met het ingebouwde full-colour display.


merk MA lighting
productnummer NDNOM3CP
fabrikantcode 4010517-1
     
      uw prijs 3.149,69 excl BTW
 


technische specificaties

  • Parameters: geen
  • Parameters Mode2: geen
  • Operating voltage: AC 100 - 240 V; 50/60 Hz

PoE (IEEE 802.3af; 48 V DC/max. 12 W)

  • Power: max. 15 VA
  • Operating tempratuur: 0 °C tot 40 °C
  • Afmetingen: 482 x 189 x 43 mm (b x d x h)
  • Netto gewicht: 2 kg
  • Connectoren: 

1 x powerCON TRUE1
1 x etherCON/RJ45
8 x DMX512-A Out (5pin XLR female)
1 x USB 2.0 (type A)

 


Het toevoegen aan de winkelwagen is mislukt. Controleer of u een werkende internetverbinding heeft en probeer het opnieuw.