prijs
merk
meerminder
soort
meerminder
type
meerminder
protocol
meerminder
aantal DMX ingangen
meerminder
aantal DMX uitgangen
meerminder

MA grandMA3 4port node DIN-RAIL

 • MA grandMA3 4port node DIN-RAIL

MA grandMA3 4port node DIN-RAIL 

Intuïtief, krachtig en veelzijdig: de GrandMA3 is dé volgende stap in lichtregie. De GrandMA3 software is innovatief en volledig naar eigen wens in te delen. GrandMA3 hardware is robuust, strak vormgegeven en ontwikkeld voor optimale ergonomie. 

 

GrandMA3 xPort nodes kunnen worden gebruikt om DMX-data te distribueren in complexe lichtnetwerken en/of over lange afstanden.

Een MA3 xPort node is onderdeel van het MA-Net netwerk waardoor buitengewoon stabiele, gesynchroniseerde data overdracht (binnen 2 frames nauwkeurig) mogelijk is. Elke xPort Node is voorzien van een krachtige processor en een 1.000 Mbit ethernet poort, en staat zo garant voor een betrouwbare en snelle dataoverdracht.

Indien nodig kan een MA3 xPort Node worden ingezet als node voor Art-net of sACN. Daarnaast zijn xPort Nodes geschikt voor gebruik van RDM (Remote Device Management)

 

MA3 onPC xPort Nodes ontsluiten parameters voor gebruik met MA3 onPC en MA2 onPC software. De maximale hoeveelheid parameters in een onPC sessie bedraagt 4096, ongeacht de combinatie van Command Wings en Nodes. Bel of mail met vragen over de beste oplossing voor jouw toepassing.

 

xPort Nodes zijn ontwikkeld voor intensief professioneel gebruik: de robuuste behuizing is slechts 1RU hoog, zodat ze efficiënt kan worden ingebouwd in een 19” rack.  Het geïntegreerde full-colour display biedt een overzichtelijk overzicht van het systeem en eenvoudige toegang tot de meest gebruikte functies. Elke functie kan worden ingesteld en uitgelezen m.b.v. GrandMA software (console of onPC). . dus een aparte computer met configuratie software is niet nodig. Desondanks kan de configuratie ook worden gedaan via een interne web server, of met het ingebouwde full-colour display.

 


merk MA lighting
productnummer NDNOM3B1
fabrikantcode 4011702
     
      uw prijs 1.734,37 excl BTW
 


 • technische specificaties
 • Parameters: geen

  Parameters Mode2: geen

  Operating voltage/ Supply voltage: 100-240V, 50/60Hz, PoE (IEEE802.3af / 48V DC), Power   max. 15VA

  Operating Temperature: -10 °C tot 50 °C 

  Afmetingen: 150 x 50 x 90 mm (breedte x diepte x hoogte)

  Netto gewicht: 1 kg

 • Connectors: 1 x Power (3pin PCB connector), 1 x Ethernet/RJ45, 4 x DMX512-A Out (3pin PCB connector), 1 x USB 2.0 (type A)

 • grandMA3 xPort Nodes zijn compatibel met GrandMA2 software.
MA grandMA3 4port node
MA grandMA3 4port node uw webshopprijs 1.989,81 excl BTW
MA grandMA3 2port node DIN-RAIL
MA grandMA3 2port node DIN-RAIL uw webshopprijs 894,46 excl BTW
MA grandMA3 8port node DIN-RAIL
MA grandMA3 8port node DIN-RAIL uw webshopprijs 2.672,46 excl BTW

Het toevoegen aan de winkelwagen is mislukt. Controleer of u een werkende internetverbinding heeft en probeer het opnieuw.