prijs
merk
meerminder
soort
meerminder

MA grandMA3 viz-key

  • MA grandMA3 viz-key

Combineer de volledige kracht van het innovatieve grandMA3 systeem met de visualisatie software van jouw keuze. Met de nieuwe grandMA3 Viz-Key pre-programmeer je zelfs de allergrootste show zonder aanvullende hardware.

 

grandMA3 Viz-Key is een unieke nieuwe oplossing, die een veilige, stabiele verbinding mogelijk maakt tussen grandMA3 regietafels en visualisatie software van andere ontwikkelaars. * 
Door de Viz-Key te koppelen met de visualiser wordt de maximale hoeveelheid parameters (250.000)  van het grandMA3 systeem vrijgegeven voor virtueel gebruik.

 

Per visualisatiestation is één Viz-Key nodig, maar de Viz-Key werkt voor elke visualiser hetzelfde: de visualiser wordt onderdeel van MA-Net3, waardoor alle virtuele parameters direct actief worden. Dongles van de ontwikkelaar van de visualiser zijn niet nodig. Daarnaast geeft de Viz-Key maar liefst 512 echte parameters vrij, zodat een onPC station zonder Nodes of Command Wing gebruikt kan worden om fixtures te testen of om een kleine lichtset aan te sturen. **

 

De Viz-Key wordt geactiveerd via internet, en blijft daarna 10 dagen actief zonder netwerksignaal. Daarna kan de Viz-Key opnieuw worden aangemeld. Op de website van de aangesloten visualisate software vind je informatie over welke producten compatible zijn met grandMA3 Viz-Key. Alle software wordt uitgebreid getest, waarna deze kan worden gedownload vanaf de betreffende website. 

 

De Viz-Key is de makkelijkste manier ooit om grandMA3 consoles van elk formaat te verbinden met elke compatible visualisatie software. 

 

*De volgende visualisers zijn compatible met de Viz-Key:
Capture Visualisation: Capture
Inmaginary Labs: Carbon for Unreal
Cast Software: WYSIWYG
Syncronorm: Depence²
Vectorworks: Vision
In de toekomst zullen meerdere visualisers worden toegevoegd. 

** 512 parameters toegevoegd aan elke grandMA3 console en grandMA3 onPC  stations. Distributie via MA-Net3, Art-Net, sACN.
Maximaal aantal parameters onPC: 4096. 
 


productnummer NDNOM3T18
fabrikantcode 4023576
     
      uw prijs 590,85 excl BTW
 


technische specificaties

  • Parameters: 512
  • Voeding: USB powered (5V DC)
  • Bedrijfstemperatuur: 0 °C tot 40 °C 
  • Afmetingen: 80 x 51 x 17 mm (breedte x diepte x hoogte)
  • Netto gewicht: 0.1 kg
  • Aansluitinmgen: 1 x USB 2.0 (type C)

Het toevoegen aan de winkelwagen is mislukt. Controleer of u een werkende internetverbinding heeft en probeer het opnieuw.