prijs
merk
meerminder
soort
meerminder
aantal DMX ingangen
meerminder
aantal DMX uitgangen
meerminder
protocol
meerminder
uitverkoop
meerminder

LumenRadio wireless set 1x DMX TX2 en 2x DMX RX RD

  • LumenRadio wireless set 1x DMX TX2 en 2x DMX RX RD

LumenRadio wireless outdoor

De CRMX Nova producten van LumenRadio kenmerken zich door maximale betrouwbaarheid en technologische voorsprong. Draadloos DMX heeft vele voordelen zoals tijdbesparing, geen kabelbrei en signaaloverdracht over grote afstanden.

CRMX staat voor Cognitive Radio Multiplexer. Deze techniek houdt in dat er actief wordt gekeken naar beschikbare frequenties om DMX of ethernet gebaseerde protocollen over te zenden voor een stabiele en betrouwbare verbinding. Error correction en encryptie zorgen dat de signaalkwaliteit wordt geoptimaliseerd. Bovendien is het mogelijk om apparatuur met RDM in te stellen met de gratis intuitieve software.

Naast zenders (TX) en ontvangers (RX) zijn er ook Nova Flex (FX) producten die instelbaar zijn als zowel zender als ontvanger. De waterdichte varianten zijn ideaal voor vaste installatie of daar waar blootstelling aan de weersomstandigheden onvermijdelijk zijn.

 

LumenRadio RDM wireless set

Na het succes van de LumenRadio DMX set in 2015 komen we opnieuw met een zeer aantrekkelijke set aanbieding. Ook deze set is weer ideaal als startset en uiteraard uit te breiden met meerdere ontvangers.

De set bestaat uit een CRMX Nova TX2 RDM en 2x CRMX Nova RX RDM.


merk LumenRadio
fabrikantcode 800-2000
NDWILSET2
  adviesprijs 1.947,22 excl BTW
      uw webshopprijs 1.752,50 excl BTW
 


technische specificaties

  • 2,4GHz
  • synchroniteit: <0,01ms
  • reactietijd: minder dan 5ms
  • bereik: 1000m (obstakelvrije zichtlijn)
  • instelbaar zendvermogen: 10/ 50/ 100/ 300mW
  • voeding: 230V (12V voeding mogelijk)
PDF datasheet [PDF 3,11 MB]

Het toevoegen aan de winkelwagen is mislukt. Controleer of u een werkende internetverbinding heeft en probeer het opnieuw.