prijs
merk
meerminder
soort
meerminder
aantal DMX ingangen
meerminder
aantal DMX uitgangen
meerminder
protocol
meerminder

Demo LumenRadio wireless DMX/RDM/ETH TX2*

  • Demo LumenRadio wireless DMX/RDM/ETH TX2*

LumenRadio wireless DMX

Draadloos DMX signalen naar armaturen toezenden is al de gewoonste zaak van de wereld. Veel armaturen, zoals yokespots en theaterarmaturen, zijn daarom zelfs al van een DMX ontvanger voorzien. Voor armaturen zonder eigen ontvanger kan de draadloze DMX ontvangen gebruikt worden. Werken met draadloze signaaloverdracht scheelt opbouwtijd en is net zo betrouwbaar. 

De producten van LumenRadio kenmerken zich namelijk door maximale betrouwbaarheid en technologische voorsprong. Deze zijn voorzien van z.g. CRMX techniek. CRMX staat voor Cognitive Radio Multiplexer. Deze techniek houdt in dat er actief wordt gekeken naar beschikbare frequenties om DMX of ethernet gebaseerde protocollen over te zenden voor een stabiele en betrouwbare verbinding. Error correction en encryptie van het signaal zorgen dat de signaalkwaliteit wordt geoptimaliseerd. Bovendien is het mogelijk om apparatuur met RDM in te stellen met de gratis software.

Naast zenders (TX) en ontvangers (RX) zijn er ook Flex (FX) producten die instelbaar zijn als zowel zender of ontvanger. Tevens zijn er waterdichte varianten beschikbaar. 

 

Demo artikel

Demo artikelen van Rolight zijn artikelen die zijn gebruikt om aan klanten onze producten uit te leggen. Ze worden ingezet bij trainingen en workshops. Om te voorkomen dat deze artikelen verouderen, bieden wij ze nu aan in onze webshop tegen een sterk gereduceerde prijs. Uiteraard hebben we onze demo artikelen, voordat we ze in onze webshop aanbieden, getest en gecontroleerd. 


merk LumenRadio
fabrikantcode IN-RTX2
NDWILD40X
uw webshopprijs 930,49 incl BTW
 


technische specificaties

  • 2,4 GHz
  • synchroniteit: <0,01 ms
  • reactietijd: minder dan 5 ms
  • bereik: 1000m (obstakelvrije zichtlijn)
  • instelbaar zendvermogen: 10/50/100/300 mW
  • voeding: 230V  (12V voeding mogelijk)

Het toevoegen aan de winkelwagen is mislukt. Controleer of u een werkende internetverbinding heeft en probeer het opnieuw.