prijs
merk
meerminder
soort
meerminder
aantal DMX ingangen
meerminder
aantal DMX uitgangen
meerminder
protocol
meerminder

LumenRadio wireless DMX/RDM RX

  • LumenRadio wireless DMX/RDM RX
: Dmx LumenRadio

LumenRadio wireless DMX

Draadloos DMX signalen naar armaturen toezenden is al de gewoonste zaak van de wereld. Veel armaturen, zoals yokespots en theaterarmaturen, zijn daarom zelfs al van een DMX ontvanger voorzien. Voor armaturen zonder eigen ontvanger kan de draadloze DMX ontvangen gebruikt worden. Werken met draadloze signaaloverdracht scheelt opbouwtijd en is net zo betrouwbaar. 

De producten van LumenRadio kenmerken zich namelijk door maximale betrouwbaarheid en technologische voorsprong. Deze zijn voorzien van z.g. CRMX techniek. CRMX staat voor Cognitive Radio Multiplexer. Deze techniek houdt in dat er actief wordt gekeken naar beschikbare frequenties om DMX of ethernet gebaseerde protocollen over te zenden voor een stabiele en betrouwbare verbinding. Error correction en encryptie van het signaal zorgen dat de signaalkwaliteit wordt geoptimaliseerd. Bovendien is het mogelijk om apparatuur met RDM in te stellen met de gratis software.

Naast zenders (TX) en ontvangers (RX) zijn er ook Flex (FX) producten die instelbaar zijn als zowel zender of ontvanger. Tevens zijn er waterdichte varianten beschikbaar. 


merk LumenRadio
productnummer NDWILD20
fabrikantcode IN-RRX1
    adviesprijs 488,55 excl BTW
      uw prijs 439,70 excl BTW
 


technische specificaties

  • 2,4GHz

  • synchroniteit: <0,01ms

  • reactietijd: minder dan 5ms

  • bereik: 1000m (obstakelvrije zichtlijn)

  • voeding: 230V (12V voeding mogelijk)

PDF datasheet [PDF 0,31 MB]
PDF gebruiksaanwijzing [PDF 0,56 MB]
PDF datasheet [PDF 3,11 MB]
LumenRadio wireless DMX/RDM/ETH FX
LumenRadio wireless DMX/RDM/ETH FX adviesprijs
uw webshopprijs

987,07 excl BTW
888,36 excl BTW

Het toevoegen aan de winkelwagen is mislukt. Controleer of u een werkende internetverbinding heeft en probeer het opnieuw.