prijs
merk

Vectorworks Spotlight NL

  • Vectorworks Spotlight NL

Vectorworks Spotlight is de perfecte ontwerpoplossing voor eventplanners en licht- en decorontwerpers in de entertainmentindustrie. Van lichttechnieken over rigging, podiumontwerp en video tot audiotechniek: met Vectorworks ben je zeker van je zaak.

 

De efficiënte gereedschappen en commando's zijn speciaal ontwikkeld voor de branche. Soepel werken is gegarandeerd dankzij meer dan 10.000 elementen in de gigantische bibliotheek. Die wordt in samenwerking met de fabrikanten overigens voortdurend up to date gehouden, zodat je moeiteloos actueel blijft.

 

Een oplossing voor elke fase

Vectorworks spreekt elke taal. Een breed gamma aan import- en exportmogelijkheden en plug-ins garandeert een naadloze data-uitwisseling met tal van softwareoplossingen, zoals MA Lighting, SketchUp, easyjob, Cinema 4D, AutoCAD en veel meer.

 

Deze flexibiliteit vergemakkelijkt de samenwerking met projectpartners in een gezamenlijk planningsproces. Een voordeel in elke fase - van het ontwerp over de technische tekeningen tot de documentatie en presentatie met overzichtelijke plan-lay-outs.


merk Vectorworks
productnummer REVWSP10
     
      uw prijs 3.295,00 excl BTW
 


Het toevoegen aan de winkelwagen is mislukt. Controleer of u een werkende internetverbinding heeft en probeer het opnieuw.