prijs
merk
meerminder
soort
meerminder
type (licht)sturing
meerminder
aantal kanalen
meerminder
protocol
meerminder
AB crossfade
meerminder
aantal DMX ingangen
meerminder
aantal DMX uitgangen
meerminder
encoder wheels
meerminder
aantal submaster faders
meerminder
aantal kanaal faders
meerminder
programmeerbaar
meerminder
scherm
meerminder
19 inch mountable
meerminder
USB opslag
meerminder
programmeerbare in en uitgang
meerminder
serie
meerminder
uitverkoop
meerminder

Zero 88 FLX S24 stuurtafel 1024

  • Zero 88 FLX S24 stuurtafel 1024

FLX S stuurtafels zijn gemakkelijk te leren en eenvoudig te gebruiken - ze bieden alle functies die u nodig hebt tegen een betaalbare prijs. FLX S24 is flexibel en biedt een krachtige LED- en bewegend lichtcontroller in een kleine 19 "-unit met directe toegang tot iedere spot. 

 

U hebt snelle en nauwkeurig controle over kleur met de multi-touch color-picker, de encoderwielen of door te werken met Mood Boards van Lee om een "stemming" te selecteren. Deze zijn snel en eenvoudig op te slaan onder een fader of via één van de kleurenpaletten terug te roepen. Bewegende lampen kunnen worden aangestuurd met het multi-touch pan/tiltraster, de encoderwielen of met automatische effecten zoals "Figure 8","Rainbow" en "Fly-In".

 

Van ontwerp tot realisatie, de FLX S24 is ontwikkeld om voor een breed scala van toepassingen in te zetten. Er is speciaal aandacht besteed aan sectoren als onderwijs, kerken, buurttheater, gemeenschapsruimtes, bedrijfsevenementen, concerten, verhuur, mode, festivals, vakantieparken, cruiseschepen, TV en nog veel meer...

 

Geïntegreerde tools zoals de Patch Wizard en Auto Palettes doen al het voorbereidende werk, zodat u sneller dan ooit kunt beginnen met het programmeren. De tijd die u nodig hebt wordt verkort met een eenvoudige programmeermethode in drie stappen voor bewegend licht, kleurende (led)spots en conventionele armaturen - wat u wilt, hoe u het wilt, waar u het wilt. En voor al die echt belangrijke functies die u steeds opnieuw nodig hebt - hebt u altijd direct toegang via de speciale Z-knop.


merk Zero 88
REZE24F48
  adviesprijs 1.800,00 excl BTW
      uw webshopprijs 1.440,00 excl BTW
 


technische specificaties

  • 24 faders
  • max. 48 fixtures
  • geïntegreerd touch screen
  • 1024 kanalen
PDF datasheet [PDF 1,00 MB]
PDF datasheet [PDF 2,24 MB]

Het toevoegen aan de winkelwagen is mislukt. Controleer of u een werkende internetverbinding heeft en probeer het opnieuw.